2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هلی کتنی نمیگن؟

طُ نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتد.⁦☀️⁩🌈            دگران روند و آیند و طُ همچنان که هستی 🍃🌾                       پرسپولیس زیبا ترین عشق جهان⚽❤️         تیم من نبض یه ورزشگاهه⚽🚩              معرفت کردگار، دیدن این عالم است🌎🌌       خوب جهان را ببین هر چه ببینی کم است🔭🌃
سلااام به همگی  الوووووچه اومد😍😍😋😋

الان میگیرمت بهت نمک و نعنا زدم و با گوشکوب لهت میکنم😂

این اسمو زدی زن حامله میبینه دلش میخوادبچه اش ناقص میشه بعد میندازنت تو جهنم 

از من گفتن بود😌

باردارم... هوس کردم 😭

من که باردار نیستم هم هوس کردم چه برسه به تو😂😂

طُ نه مثل آفتابی که حضور و غیبت افتد.⁦☀️⁩🌈            دگران روند و آیند و طُ همچنان که هستی 🍃🌾                       پرسپولیس زیبا ترین عشق جهان⚽❤️         تیم من نبض یه ورزشگاهه⚽🚩              معرفت کردگار، دیدن این عالم است🌎🌌       خوب جهان را ببین هر چه ببینی کم است🔭🌃
معلومه تا حالا الوچه ندیدی و نخوردی که عکسشو گذاشتی...بذار عزیزم بلکه عغده ات کم شه.من خودم باردار ب ...

چه بد صحبت كردى حالا گفتن قيمت چه تاثيرى داشت 🙄

بالاخره من ماندم و من ، من از من رنجيده است... هيچ كس نيست براى پادرميانى
یاااااا ابولفضل الان میان ریز ریزت میکنن چرا عکس گزاشتی؟؟😂😂😂۱۰صفحه داشتیم دعوا میکردیم فقط.۱۰صفحه ...

درک بذار انقد دعوا کنن تا بترکن😆

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

کیلویی چنده

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃