2777
2789
یه زودپز خالی دارم نگه داشتم واسه اورانیوم 😇 نبودی چالش عکس یخچال بود من شرکت نکردم و نرفتم ...

چووون دو تا زودپزم داری دیگه باید بترکونیمت😂😂 

عجببببب برا عکس یخچالم گیس کشی

قبلش میگفتن از یخچال خالی تون عکس بدین

چالش راه نمیداختن خب

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

همیشه میگن اونی ک گرسنگی کشیده رو اگه باز گرسنه نگه داری چیزیش نمیشه چون عادت داره

ولی اونی ک سیر هست رو دو برابر بده بهش چون اگه نخوره واویلااااا

مصداق بارز خیلی از ادم های اطرافمونه

😂😂😂😂 ما کاریش نداشتیم بخدا خودش یهو شروع کرد گیس کشی

من هنوز منتظر جوابم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
الان کشیدم دیگه😂 خدا میدونه چندتا بچه رو ناقص کردم تاحالا. شب قدر نزدیکه توبه میکنم دیگه

😂😂😂 

خدا از سر تقصیراتت بگذره خواهر 

تنها راه بخششتم اینه یه عکس از الوچه و لواشک که روشون کلی نمک پاشیده شده رو یه ساعت نگاه کنی هی اب دهنتو قورت بدی 

😂😂😂😂 دعوا تموم شد برو خونتون  تجدید قوا کن

تازه فهمیدم هر کی تو کدوم جبهه اس . محاله برم خونمون😕

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
الان کشیدم دیگه😂 خدا میدونه چندتا بچه رو ناقص کردم تاحالا. شب قدر نزدیکه توبه میکنم دیگه

بیام شتکت کنم ؟

من از خودیام حواست باشه 😂 

بیگانه ها شناسایی شدن رفیق خیالت تخت 🤣