2777
2789
عنوان

شوهر پرحرف 😢😢😢😢

587 بازدید | 13 پست

بچه ها دیوونه شدم انقدر حرف میزنه 

در مورد همه چی 

با همه 

بدون حد و مرز 

راه حل نداره به نظرم 

نظر شما چیه 

فقط دردسر درست میکنه 

فک کنید 

با همه زود مچ میشه و حرف میزنه زن و مرد 😐

در مورد هممممه چی 😐

خدا رفتگان اونی که نطر بزاره رو بیامرزه 

الهی امین 

منم اومدم راه حلا رو ببینم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم تغییر نمیکنه.تلاش نکن. من چند نفر میشناسم همینطورن.زنشونم هرچی میگه اینقد اینطوری نکن .اون بازم یادش میره. اصن دست خودشونم بنظرم نیست

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه

شوهر منم گزارش همه کارامون رو به اطرافیانش میده. اصلا نمیتونه حرف رو نگهداره در صورتی که خانواده ش برعکسن. خواهراش اصلا نم پس نمیدن از کارا و برنامه هاشون. خیلی باهاش صحبت کردم فایده نداشته

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

شوهرم ی کارگر داشت خیییییلی حرف میزد یعنی وقتی شوهرم میومد خونه میگفت سردرد دارم اینقدر ک فلانی حرف میزنه ،دست خودشون نیست نمیتونن حرف نزنن دیگه باید کنار اومد ولی اگ خبرچینی میکنه همش یادآوری کن بهش تذکر بده 

به خدا هممون یه جور گرفتاریم 😊

والا از دست این مردا من که از بس هیچی نگفته و روزه سکوت گرفته بعضی مواقع با خودم حرف میزنم یا تلویزیون میبینم به شخصیت فیلم نظر میدم فکر کنم از دستش دیونه شدم رفت😅

والا از دست این مردا من که از بس هیچی نگفته و روزه سکوت گرفته بعضی مواقع با خودم حرف میزنم یا تلویزی ...

به خدا قسم به خدا اونطور خیلی بهتره 

چون بابام اونجوری بود همش ناراحت بودم 

الان این همش دردسر درست میکنه برام خسته شدم