2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت فراموش نمیشه 

فقط باید بهش عادت کرد

#پرسپولیس_زیباترین_عشق_جهان❤️                                     آغاز و ختم ماجرا لمس تماشای تو بود                                     دیگر فقط تصویر من در مردمک های تو بود                              ناشناس:🌱    https://harfeto.timefriend.net/16537800050671  
اولش اشکام بند نمیومد تا دو روز بعدش تا چند وقت هر اتفاقی میفتاد یادش میفتادم  بعد کم کم عادت ...

تا دو روز بخدا من تا ۶ ماه عین دیونه ها گریه میکردم مامانم باورش نمیشد هی میگفت تو چته چی شده اینقد گریه میکنی

مگه میشه فراموش کرد هرروز عشقم بهش بیشترمیشه کمترنمیشه 😞

من اولش خودش خیانت کرد بعد من هی پاپیچش شدم ک بمونه و باشه اما باز سرش میجنبید

منم تابستون‌پارسال بهش گفتم‌خاستگار دارم خواستم نظرشو بدونم ببینم چیکار میخاد بکنه میمونه واسم یا چی

گفتش قبول ‌کن خوشبختت میکنه ما بهم نمیرسیم منم دیگ خنثی از هر چیزی همعوچیو دادم دست خونوادم گند زدم ۷ ماهه نامزدم ولی هنوز تو فکر اونم

من اولش خودش خیانت کرد بعد من هی پاپیچش شدم ک بمونه و باشه اما باز سرش میجنبید منم تابستون‌پارسال ب ...

عزیزم می‌دونم سخته ولی بهتر به خوبیهاش اصلا فک نکنی و به نامردیهاش بیشتر فکر کنی ، به ظلمی که در حقت کرد و خوبی هایی که تو در حق بی معرفتش کردی اون وقت راحتتر کنار میای .

زندگی جدیدت به خاطر یه آدمی که ذره ای براش مهم نیستی هدر نده .