2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

76 بازدید | 7 پست

سلام کسایی که از کیت سر در میارن ممنون میشم راهنماییم کنین. من ۵ شنبه کیتم خطش کمرنگ بود، جمعه نزدم ولی از شنبه تا امروز ۳ روزه داره خط پر رنگ میوفته، دیروز هم صبح ترشح و بعد از ظهر درد تخمدان داشتم و شب احساس میل جنسی، الان یعنی دیروز تخمک آزاد شده؟؟ پس چرا باز امروزم کیتم مثبته؟؟

باران کوچولوی قشنگم من و بابایی عاشقتیم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ روزه همرنگن آخه از همین تعجب میکنم

خب باید همرنگ باشه مگه بروشور نداره 

ببین برو تو نت بزن در مورد کیت تخمک گذاری برات بالا میاره 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘
خب باید همرنگ باشه مگه بروشور نداره  ببین برو تو نت بزن در مورد کیت تخمک گذاری برات بالا میاره ...

خوب اینجوری که من فهمیدم حدودا ۲۴ ساعت تا نهایت ۴۸ ساعت قبل تخمک گذاری مثبته دیگه بعدش دوباره باید کمرنگ شه ولی نمیشه نمی‌دونم چرا🙈 با توجه به علائم خودمم فکر کنم دیروز بدنم تخمک رو آزاد کرده دیگه، ما دیشب رابطه داشتیم ولی تا ۲ شب همسرم نیست نگرانم رابطه دیشب به موقع نبوده باشه

خوب اینجوری که من فهمیدم حدودا ۲۴ ساعت تا نهایت ۴۸ ساعت قبل تخمک گذاری مثبته دیگه بعدش دوباره باید ک ...

کلا فرقی نداره این نمیدونم ازکجا نظریه شده ولی کلا تاتخمک ازاد نشه لقاح نمیشه که روز تخمک گذاری لقاح همه انجام میشه دیگه 

نه بنظرم رابطتت کافیه 

کلا فرقی نداره این نمیدونم ازکجا نظریه شده ولی کلا تاتخمک ازاد نشه لقاح نمیشه که روز تخمک گذاری لقاح ...

جدی؟؟ خودمم اینجوری حس میکنم البته، ایشالا که تا آخر ماه دو تا خطم رو بیبی چکم ببینم خیالم راحت شه😁