جلسه دومه که میخوان بیان مادرش یبار با خالش اومدن بعد اینبار میخواد پسرم بیاد نمیدونم چیکار کنم بشینم تو مجلس یا تو اتاق باشم حتما باید من چایی ببرم یکم از تجربه هاتون بگیم
#خدایا_شکرت تو تنها کسی هستی که هیچوقت من رو یادش نمیره...
از مامانت بپرس من باشم هیچی نمیبرم گند میزنم فقط سلام میدم میشینم😂😂😂
خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️
تو اتاق باش از همون اول شما کلا پذیرایی نکن مادرتون پذیرایی کن
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
با اعصا خانواده تو هال باش برا سلام علیک. سمت ما دختر چای نمیاره. خانواده پذیرایی میکنن. فقط شب بله برون شیرینی ک از طرف داماد خریده میشه عروس پخش میکنه.
اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
شمال. هرچند هرکسی و هر خانواده ای مدل خاص خودش و داره تو خانواده ما رسم چای دختر و.... یادمه از زمان دختر خالم ک 20سااال پیش عقد کرد نیاورذ و خانواذه پذیرایی کردن.بله برون هم شیرینی و عروس میبره ب اصطلاح شیرینی خورده هم میشیم و انگشتر نامزدی تا چندروز بعد عقد شیم.
اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
اها منم شمالم عزیزم من از خدامه خودم چایی نبرم بنظرت خواهر یا برادر دختر پزیرایی کنن زشته
نه اصلا. منم آبجیم و مامانم چای و میوه و شیرینی میاوردن بیشتر هم با خاهرم بود ینی 90 درصد کارا با خاهرم بود . از اول هم عروس تو جمع هست ذیگ. قدیم ک نیست دختر جدا و تنها بیاد. سخت نگیر راحت باش.