2777
2789
عنوان

رژیم تعیین جنسیت

108 بازدید | 10 پست

داشتین؟ قیمتش حدودی چقدر میشه؟

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
از نت در بیار رعایت کن هم خودت هم همسرت

یعنی از دکتر نگیرم؟ ریسکش بالا نیس؟

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا بچه داری؟ 

ندارم اولیه ولی میخوام پسر بشه اگه خدا بخواد

دیگه اولی ریسک حساب نمیشه  خودت رعایت کن

نه آخه ممکنه همین یدونه رو بخام حوصله دوتا رو نداشته باشم  

ندارم اولیه ولی میخوام پسر بشه اگه خدا بخواد

ببین اگر رژیم واقعی باشه بچع من باید پسر بشه...هنوز نرفتم سنو من بخاطر جنسیت نکردم میخاسم بچه دار بشم تنبلی داشتم .ماستو ودوغ ووترشی و سزدی کلا نمیخوردم یکسال موز و گردهد رخت نخل ک فوق الغاده گرمه رو با عسل و مغز میخوردیم دوتایی..صبح ناشتا فلفل سیاه دونه ای بااب میخوردم...ولی خب الان خیلی علائم دختر دارم...اسپرم شوهرت باید خیلب قوی باشه

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
ببین اگر رژیم واقعی باشه بچع من باید پسر بشه...هنوز نرفتم سنو من بخاطر جنسیت نکردم میخاسم بچه دار بش ...

عزیزم کی مشخص میشه جنسیتش؟ میای اینجا بگی؟؟ آره اسپرم مرد خیلی تاثیر داره خب تو رژیم لابد واسه مرد هم میگن چی بخوره چی نخوره دیگه؟؟!!

عزیزم کی مشخص میشه جنسیتش؟ میای اینجا بگی؟؟ آره اسپرم مرد خیلی تاثیر داره خب تو رژیم لابد واسه مرد ه ...

اره ولی ما دوتای هیلییی گرمی میهوردیم شدید ...دوهفته دیگه میرم چشم میگم

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
اره ولی ما دوتای هیلییی گرمی میهوردیم شدید ...دوهفته دیگه میرم چشم میگم

قربونه لطفت