2821
2789
عنوان

محافظ تشک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 30472 بازدید | 23 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام ایران بالش تشک فانتزی و محافظ تشک داره که تا حالا ندیدیدن این هم نمونه کارهاشون محافظ تشک ابعاد مختلف محافظ تشک ضد آب: نوجوان 80*180 یکنفره 90*200 دونفره 160*200 این محصول دور رو بغل و زیر تشک و پوشش میده و 80 درصد خاصیت ضد آبی داره خرید این محصول:
نمونه تشک های فانتزی ایران بالش خیلی خوشگل خیلی ناز مدل تشک دخترونه طرح کیتی: تشک فانتزی مدل تشک فانتزی طرح دخترونه و پسرونه: این محصول 10 کیلو گرم وزن داره تکه دوزی نمدیه با برش لیزر صنعتی ابعاد: 200*90 تشک مینیون نمونه کاورهای تشک فانتزی: کاورهای تشک فانتزی را روی تشک 200*90 میکشید دور و بغل و چند سانت از زیر تشک رو پوشش میده جنس: مخمل و تکه دوزی نمدی لیزر کیفیت تمام محصولات در حد صادرات است کاور تشک آپلود عکس آپلود عکس خرید و دیدن بقیه طرحهای خوشگل

میشه به جای محافظ یه لایه دیگه روش بکشیم؟ 

چه جنسی باشه خوبه؟ 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

سلام عزیزم من بچم شب ادراری داره واقعا اذیت میشدم، یه محافظ تشک خریدم مارکش بیز هست خیلی راحت شدم، اصلا نم نمیده به تشک، هربارم راحت ميندازم تو ماشین لباسشویی، من خریدم 750 تومن، تو این یکسالی که استفاده کردم هنوز آخ نگفته