سلام دوستان عزیز. من قصد خرید تشک طبی جدید دارم و نمیخوام به سرنوشت تشک قبلی که نجس شدن به وسیله وروجکها بود دچار شه. فروشنده میگفت محافظ تشک ببر . ولی من شک دارم که این محافظ تشک ها چیز به درد بخوری هست اصولاً یا نه وقتی زیاد خیس بشه از اونم عبور میکنه. میشه نظرتون رو لطف کنید و بگید؟ مارکش رو هم بگید. من مارک رویا رو دیدم .نمیدونم محافظاش خوبن یا نه؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سلام ایران بالش تشک فانتزی و محافظ تشک داره که تا حالا ندیدیدن این هم نمونه کارهاشون ابعاد مختلف محافظ تشک ضد آب: نوجوان 80*180 یکنفره 90*200 دونفره 160*200 این محصول دور رو بغل و زیر تشک و پوشش میده و 80 درصد خاصیت ضد آبی داره خرید این محصول:
نمونه تشک های فانتزی ایران بالش خیلی خوشگل خیلی ناز مدل تشک دخترونه طرح کیتی: مدل تشک فانتزی طرح دخترونه و پسرونه: این محصول 10 کیلو گرم وزن داره تکه دوزی نمدیه با برش لیزر صنعتی ابعاد: 200*90 نمونه کاورهای تشک فانتزی: کاورهای تشک فانتزی را روی تشک 200*90 میکشید دور و بغل و چند سانت از زیر تشک رو پوشش میده جنس: مخمل و تکه دوزی نمدی لیزر کیفیت تمام محصولات در حد صادرات است خرید و دیدن بقیه طرحهای خوشگل
زبان هر انسان، آیینهی درون اوست! آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته میشود؛ میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است. استاد_شجاعی
سلام عزیزم من بچم شب ادراری داره واقعا اذیت میشدم، یه محافظ تشک خریدم مارکش بیز هست خیلی راحت شدم، اصلا نم نمیده به تشک، هربارم راحت ميندازم تو ماشین لباسشویی، من خریدم 750 تومن، تو این یکسالی که استفاده کردم هنوز آخ نگفته