2777
2789
عنوان

داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 141 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اول و اخر این شما هستید که تصمیم میگیری ولی چرا وقتی شرایط زندگیت انقدر بده بچه دار شدی و چرا اصلا تا الان طلاق نگرفتی؟چون زنیم نباید هر ناراحتی رو تحمل کنیم روحیه زن خیلی لطیفتره و خیلی ارزشش بیشتر از این حرفاست 

اگر بچه هنوز در مرحله ای هست که سقطش گناه نیست انجام بده چون اون بچه باعث میشه مجبور بشی هر رفتاری رو تحمل کنی 

ولی اگز از اون مرحله گذشته سقط کل ایندتو داغون میکنه خیل هد کردن و برکت و ارامش زندگیشون حتی از قبل کمتر شده 

به نظر من پیش یه مشاور خانواده برو و نظرشونو بپرس

استارتر مادرش باش. ببین چشه. باور کن خوب میشه

ایشون زنشه ن مادرش

شما ک میگی مادرش باش همسرش مگ مادرشو میزنه ک دختر مردم بزنه😒

ی چیزی بگید باعقل جودربیاد 

مادرش باش ینی چی....

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

نترس شجاع باش و طلاق بگیر مگه نمیگی زندگیم قبل بارداری جهنم بود میخوای بچه رو بیاری جهنم؟؟

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

سقط کن بره اینا همش شعاره ک بااومدن بچه زندگیت خوب میشه دلتو ب این حرفا خوش نکن تا دیر نشده جدا شو ب ...

دقیقا اصلا اومدن بچه دردی دوا نمی کنه

بچه ی بیچاره بدبخت میشه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
یعنی همش دعواست؟ نمیشه روز بعد یعنی فردا تو بغل هم باشن؟ 

ببین قبل بارداریم یک هفته دعوا دوروز اشتی الان چند روز بود اروم شده بود

لطفا برای سلامتی پسرکم یه صلوات بفرستین😇
ایشون زنشه ن مادرش شما ک میگی مادرش باش همسرش مگ مادرشو میزنه ک دختر مردم بزنه😒 ی چیزی بگید باعقل ...

یعنی بگم سقط کن خوبه؟ آدم وصله تن خودش یه تیکه از گوشت و جون خودشا میکنه میندازه دور؟

یعنی چی واقعا همتون میگید سقط کن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میدونید چقد گناه داره د حکم قتل رو داره

گُفت چادُرَت را بِپوش تا ایمانِ مَردی نَلَرزَد...ایمانی کِه بِه گیسویی لَرزَد بِه چِه اَرزَد!! و تن ات شد وطنمN❤ یا حسین🖤خدایا ایول خیلی مردی*هذا من فضل ربی*:یعنی : چقد حس میکنم حواست بهم هست چقد حس میکنم بزرگی چقد بهت اعتماد دارم چقد رو کارات شک ندارم چقد حس میکنم دوستم داری چقد خوبی دمت گرم نگران فردا نیستم نگران اینده نیستم چون وقتی بهت اعتماد کردم واقعا حس میکنم تو دستای تو ام ببخش اگه بنده هات بهت اعتماد ندارن و نمیفهمن چقد تو بزرگی خودم ی تنه عاشقتم و تا ته تهش قول میدم ذره ای ازت ناامید نشم انقد که تو وجودم حک شدی ناامیدی واسم معنا نداره میدونی چیه؟ انگار تو دنیا پارتی دارم ی پارتی که باهاش میتونم به همه خواسته هام برسم احساس میکنم هرچی که میخوامو فقط کافیه بخوام هرچی که میخوام بهش برسمو کافیه از ته دل ازت بخوام بنظرم کسی که با تو باشه میتونه به بهترینا تو جهان برسه...میدونی خیلی خوبی خیلی من بهترین پارتی رو دارم تو این دنیا...خدایا مواظب عشقم باش  @دخی_بهمنی هرروز منتظرتم تا برگردی مطمعنم منو فراموش نمیکنی و دوباره برمیگردی.نگار برگرد عشقم بدون تو داغونم👉این امضارو همیشه یادگاری میزارم بمونه تا یادم باشه روز برگشت نگارم یعنی ۱۳ فرودین ۱۴۰۰ بهترین روز زندگیم بود..خدایا شکرت♡
2790
2778
2791
2779
2792