2777
2789
عنوان

تازه واردم بیاین کمک😁

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاقا قبول نیست من وقتی که تازه وارد بودم اصلأ نمیدونستم چطوری تاپیک میزنن و امضا می نویسم🙄🙄🙄⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
بیشتر ببینید
مثل من نگردی دنبال *اسی* ای که همه تو کامنتا باهاش حرف میزنن و هی با خودت بگی اسماعیلی که نیست بین ک ...

وای من تو یه تاپیک هی میدیدم که به یکی میگن اسی، همش باخودم میگفتم این چقدر معروفه که همه می‌شناسن اینقد باهاش راحتن🤣🤣🤣🤣

«تخيّل أنّ الله بعظمتة يُحبك...»تصور كنخـدا با همه‌ى عظمتشدوستت داشته باشد...😌🌿♥️
عضویتته ک مال 99 عه    

من دوساله که میومدم پیامای دیگرانو میخوندم اما عضو نبودم. چندماهه عضو شدم عزیزدلم اما زیاد سردرنمیاوردم تا الان به لطف شما😁

«تخيّل أنّ الله بعظمتة يُحبك...»تصور كنخـدا با همه‌ى عظمتشدوستت داشته باشد...😌🌿♥️

گوشی و بده به صاحبش😃

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
بیشتر ببینید