2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم حالا میخاد

200 بازدید | 7 پست

شوهرم یک آدم قهروک و پس پیش بگیر پس میوفته ای هستش

سر موضوعی که مقصر خودش بود و من فقط آروم و خونسرد سوال کردم قهر کرد و جدا میخابید و غذا نمی‌خورد یبارم برا رابطه پیش قدم شدم پس زد 

الان اومده فیلم گذاشته و جای من خوابیده من رو مبل نشستم سرم توو گوشیه 

چیکا کنم مثل خودش قیافه بگیرم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه قیافه نگیر خودتو بزن به خواب

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

نه برو بگیر سرجات و بیخیال بگیر بخواب 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ای وای که یه لحظه فکر کردم شوهر منو میگی 😂هیچی دورت بگردم منم خیلی ناز کشیدم بدترین دعوا رو راه مینداخت تهشم من منت کشش بودم جوری بود که فکر میکرد من نیاز دارم و بهم میگفت هر وقت خودت رابطه خواستی میای میگی من دنبالت نمیام .

دیدم فایده نداره عزممو جذب کردم بار اول دعوا کرد خداشاهده یک ماه قهر بودیم نگاشم نکردم نیومد منت کشی ولی تهش جوری رفتار کرد که انگار چیزی نشده.

بار دوم باز قهر کرد سه هفته طولش دادم ببین هی میومد حرفففففف بارم میکردو نگاشم نمیکردم خودش اومد اشتی کرد دیگه هم مثل قبل نمیرفتم دنبالش برای رابطه قهرم کنه به یک ساعت نمیکشه سریع حرف میزنه .

دارم تمرین میکنم یاد بگیره ناز بکشه  

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

2790
2778
2791
2779
2792