2777
2789
عنوان

بچه ها دلم خیلی گرفته😪

276 بازدید | 11 پست

پسرم کرونا داره دیشب من تبم خیلی بالا بود پنکه زدم قرار شد یه نیم ساعت کار کنه و خاموش کنم ولی خوابم برد تا سه. بعد که پاشدم دست زدم بدن پسرم یخه پتوشم انداخته. خودمم یه نفس دارم عطسه می کنم😣تبمم همچنان بالاس. دلم میخواد فریاد بزنم ازین وضع. دیشبم تو جیب شوهرم یه بسته قرص تو پلاستیک پیدا کردم که یواشکی از من اونا رو میخوره ووقتی میخوابه تو خواب هذیون میگه😔حتی یه استامینفن هم ندارم دیروز وقتی ۵دقیقه از خونه رفتم بیرون رفتم همسایه بغلی فحشم داد . جرئت ندارم از خونه بیرون برم شوهرمم تو دنیای اعتیاد و بیماریهای خودش غرقه😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ایشالا یه دری به روت باز بشه که اصلا انتظارشو نداری فقط مواظب خودت و بچت باش⁦❤️⁩

پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙

عزیز دلم خدا صبرت بده دوتا ماسک بزن دستکش دیت کن برو خرید کن یا بگو کسی برات بیاره

اب سیب بخور 

دم کرده بنفشه و زوفا و ختمی بخور

دارچین 

اب هویج

اب نمک قرقره کنید 

انشاالله بهتر بشید

ان شاالله شوهرتم سرش به سنگ بخوره

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

عزیز دلم خدا صبرت بده دوتا ماسک بزن دستکش دیت کن برو خرید کن یا بگو کسی برات بیاره اب سیب بخور  ...

کسیو ندارم که برام بیاره پدرمادرمم پیرو مریضن .سیب شوهرم خریده همین جوری میخوریم ابمیوه گیری ندارم.از خونه هم بیرون نمیرم اخه به همسایه مون گفتیم کرونا داریم اونم به بقیه همسایه ها گفته فحشمون میدن میگن بیرون نرید😐

کسیو ندارم که برام بیاره پدرمادرمم پیرو مریضن .سیب شوهرم خریده همین جوری میخوریم ابمیوه گیری ندارم.ا ...

خب بی شعوره بگو وسیله میخوام کرونا دارم چیکار کنم کسی نیس

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏