2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

74 بازدید | 7 پست

خانوما بچه هاتون خودشون وسیله ها واتاقشونو مرتب میکنن؟ چندسالشونه و از چند سالگی؟

دختر من بزور که چقدر بگم یا با تهدید و تشویق گاهی مرتب میکنه مثلا اسباب بازی هاشو میبره تو اتاقش وگرنه اصلا .کلافه ام کرده دائم دارم وسایلشو جمع میکنم ریخت و پاش خیلی داره نزدیک شش سالشه دائم وسیله میاره تو هال بازی میکنه یا.. بعدم ول میکنه میره چیکارکنم یاد بگیره

لایک نکنین لطفا 😊

از اول یادش ندادی؟ جاریم از اول دخترش کوچیک بود یادش داده بود با تشویق وسایلشو جمع کنه اونم ۶سالشه هروقت بازیش تموم شه قشنگ وسایلشو مرتب میره میذاره سرجاش

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول یادش ندادی؟ جاریم از اول دخترش کوچیک بود یادش داده بود با تشویق وسایلشو جمع کنه اونم ۶سالشه ه ...

بعضی موقع ها میگفتم انجام میداد خیلی بهش سخت نگرفتم الانم دو روز خوبه دوباره یادش میره 

لایک نکنین لطفا 😊

دختر من نزدیک 4 سالشه از 2 سالگی مدام بهش میگفتم که وقتی بازیت تموم شد باید اسباب بازی هات رو جمع کنی. 

الان 50-50 شده. میگه کمک کن با هم جمع کنیم. خودش خیلی حوصله اش نمی رسه تنهایی همه اسباب بازی هایی که ریخته رو جمع کنه.

منم روزی 2-3 بار باید اتاق هال رو مرتب کنم.

البته گاهی وقت ها که ازم چیزی میخواد مثلا میگه گوشی بده فلان بازی رو انجام بدم. بهش میگم اول اتاق رو تمیز کن بعدا بهت میدم. اون موقع ها تنهایی جمع می کنه

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
دختر من نزدیک 4 سالشه از 2 سالگی مدام بهش میگفتم که وقتی بازیت تموم شد باید اسباب بازی هات رو جمع کن ...

دختر منم میگه خسته ام بیا با هم ولی وسطش ول میکنه موندم دیگه 

لایک نکنین لطفا 😊