2777
2789
مغرور سرسنگین باش محلش نده زیاد نباش زیاد محبت نکن 

با خانوادش اومدن خونمون ی عالمه عشوه خرکی اومدم 😐😑

من اگر کافر بی دین وخرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تواگر مستعد نوحه و آهی چه به من !من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تواگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا،من اگر وقت نماز غرق خوابم به توچه تواگر لایق الطاف خدایی خوش باش من اگر مستحق خشم وعتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتارشما من به جد طالب کهنه سرابم به توجه🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چطور برات بی اهمیت شد 

یه سری اتفاقات افتاد و یه شبی که کاملا محتاجش بودم گفت من یه همچین کسیو (یعنی منو)نمیشناسم بعدش دیگه خودبخود نسبت بهش بی حس شدم

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
دوم اگه کسی مد نظرته اطرافش باش و اگر شوت بود خودت باهاش صحبت باز کن

شوت نبودنمیدونم شاید چون داشتم عشوه می اومدم نیگاه می کرد ولی میدیم داشت با بابام صحبت می کرد ولی حواسش پیش من بود

من اگر کافر بی دین وخرابم به توچه من اگر مست می شرب شرابم به توچه تواگر مستعد نوحه و آهی چه به من !من اگر عاشق سنتور ربابم به توچه تواگر غرق نمازی چه کسی گفت چرا،من اگر وقت نماز غرق خوابم به توچه تواگر لایق الطاف خدایی خوش باش من اگر مستحق خشم وعتابم به توچه دنیا گرچه سراب به گفتارشما من به جد طالب کهنه سرابم به توجه🖤

نمیتونم اسمشو بزارم عشق

عشق وصف نشدنیه 

عشق جدا نشدنیه

عشق مقدس تر از هر رابطه ایه... 

جدا شدیم و میشه گفت فقط بهم عادت کرده بودیم

و چقدر خوشحالم که جدا شدم

درسته هنوزم دلم برا خاطرات تنگ میشه

اما آینده من بیشتر ارزش داشت 

یک پایان تلخ بهتر از یک تلخی بی پایانه 

نمیشه گفت فراموش کردم چون نمیشه 

اما برام تفاوتی نداره 

حتی اگه بیاد بگه بیا برام برو خواستگاری با کمال میل میرم 😁

شوت نبودنمیدونم شاید چون داشتم عشوه می اومدم نیگاه می کرد ولی میدیم داشت با بابام صحبت می کرد ولی حو ...

چون باخونوادت درارتباطه مستقیم نگو بعدا بد میشه یوقت

ولی یجور بحث های متفرقه باهاش باز کن

میتونی یجور بحث ببری سمت این که فلان چیز تو اینستا بفرستم یچیز کاری و پرت یا ایدی تلگرامی چیزی رااه زیاده 😆

چون باخونوادت درارتباطه مستقیم نگو بعدا بد میشه یوقت ولی یجور بحث های متفرقه باهاش باز کن میتونی ی ...

دوستا خانوادگی ان 😢پدرمادرش از اون مذهبیان وقتی من با سرهمی حریر رفتم جلوشون چشاشون چهارتا شده بود ولی از پسره خوشم اومد اینطور که فهمیدم داره میره کانادا😢😢

دوستا خانوادگی ان 😢پدرمادرش از اون مذهبیان وقتی من با سرهمی حریر رفتم جلوشون چشاشون چهارتا شده بود ...

نقشه دوم امتحان کن

بیخیالش شو! بخاطر اختلاف فرهنگی بعدا اذیت میشی احتمالا

[QUOTE=187582266]نقشه دوم امتحان کن بیخیالش شو! بخاطر اختلاف فرهنگی بعدا اذیت  نقشه دوم به نظرت چیکار کنم ی بار با پیج فیک پی ام دادم ببخشید کسی تو زندگیتون هس نوشت شما منم ترسیدم بلاک کردم