2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین

91 بازدید | 13 پست

خواهش میکنم به همین لحظه اذان قسمتون میدم توروخدا برای پسرم دعا کنید تبش بالاس پایینم نمیاد بس که گریه کردم و تو سرم زدم دارم کور میشم تورو به هر چی براتون عزیزه دعا کنید خدا به کوچولوییش رحم و کمک کنه

ببر دکتر خوب پاشویه کن

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

اومدی تاپیک دعا میزنی 😑😑😑😑

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان براشدعای نور میخونم

خودتم بخون واسه تب خوبه

پیازم حلقه کن بزار کف پاهاش یه تیکه کوچولو هم بزار تو گوشش عفونت رو میکشه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

ایشالله بحق همین اذان خوب میشه خدا خیلی بزرگ ببرش دکتر عزیزم

خانومی یه لحظه میایی اینجا؟:(☝                             فداتبشم مهربون که اومدی.....😻❤ میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟؟؟😿🙇برات بهترینارومیخوام ازخدااا💕    ممنونم مهربونم،     بخند 😘        
بردم آزمایش گرفت گفت هیچی نیست ولی نمیدونم چرا تبش پایین نمیاد الانم خوابیده نمیتونم پاشویه کنم میتر ...

پاشویه کن تبش پایین بیاد مهمتر از ترسشه

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...
بردم آزمایش گرفت گفت هیچی نیست ولی نمیدونم چرا تبش پایین نمیاد الانم خوابیده نمیتونم پاشویه کنم میتر ...

پیگیر باش ببر اورژانس دستمال بزار