پدر شوهرم یک سوم اموالش رو به خواهر شوهر و همسرم داده اینا 4 تا بچه هستند سه تا پسر یه دختر هستن تقسیم اموال چهطور میشه مثلا اگه یک میلیارد و هشتصد کل اموال باشه همسرم و خواهرش چطور ارث می برن ؟
الان پدر مادر همسرم فوت شدن در زمان حیاتشون تمام خرج و مخارج و دوا درمون و حتی مراسم عزاداری را شوهر من و خواهرش هزینه کردند اون دو تای دیگه اصلا دستشون تو جیبشون نرفت الان که حدود 2 سال از فوتشون میگذره می خوان تقسیم ارث انجام بشه اون دو تا برادر هم هر ترفندی رو بکار می برن تا اینا از حق یک سوم که پدر شوهرم بخشیده بگذرن و به طور مساوی تقسیم کنن ولی خواهر شوهرم راضی نمیشه مسلما خوب اون همه خرجی که اونا مثلا 4 سال پیش کردن الان با این تورم خودتون حساب کنید ببیند چی میشه .
البته که برای همسر من اصلا مهم نیست که یک سوم بگیره ولی من می گم وقتی اون دوتا حتی خودشون و بچه هاشون به عیادت پدر و مادر مریضشون نرفتن حقت هست که بگیری اون زمانها ما خودمون هم مستاجر بودیم مجبور بودیم هزینه های مادر و پدر رو هم بدیم خیلی زور داره حالا اگه تک فرزند بود می گفتیم خوب کسی نیست فقط اینه ولی وقتی دوتای دیگه هم هست آدم زورش می آد ولی خدا رو شکر ما از این امتحان سربلند بیرون اومدیم