2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله درسته روزه تخمك گزاري و از كجا بفهميم

کیت تخمک گزاری از داروخانه بخر و ترشحات غلیظ و ابکی چند روز بعد پری داشتی یعنی ۱۲ تا ۲۴ بعدش تخمک گزاریته

کاربر جدید نیستم کاربری اولم سال ۹۸ بود از اسم مستعارم خوشم نمیومد خودم گفتم تعلیقم کنن😉😊خودتون رو دوست داشته باشین😘 همیشه مثبت فکر کنین🥰 تا براتون روزای خوب بیاد😍تیکرمم واسه رسیدن به آرزومه باردار نیستم ولی خیلی دلم میخواد یه روز امضامو عوض کنم بنویسم خدایا شکرت یه داداش یا یه آجی به پسرم دادی🙏به امید اون روز 🤩خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون بخصوص عزیزای نی نی سایتی رو❤🧡💚💙

من پنج  ماه قبل بارداری تحت نظر دکتر بودم .گرمیجات می خوردم .موز و خرما .گوشت گوسفند.سبزیجات نخور .کلسیم و منیزیم و مس نخور و لبنیات .سدیم و پتاسیم و خیارشور و مغزیجات بخور خودت و شوهرت .لوبیا سبز نخور .آب هویج خیلی بخور .ی قرص پتاسیم سیترات داد و ویتامین ث.با دو تا آمپول دور نافی .اقدامم موقع تخمک گذاری باشه حتما سونو بده تا دقیق باشه .قبل اقدام هم جوش شیرین با آب قاطی کن با سرنگ بزن واژنت .نزدیکی هم عمیق و سجده ای .الان شکر خدا هفت ماهه پسر باردارم 

نزدیکی فقط روز تخمک گزای.و خوردن گرمیجات مثل خرما و خربزه موز و دارچین البته هرچی خدا بخواد همون میش ...

خربزه گرمه؟؟؟پس چرا میگن هرکی خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه  فکر کنم طبع خربزه بشدت سرده

میشه برا مادر شدنم صلوات بفرستی بانو  ؟نگاه خدا سایه بون زندگیت  
ميشه بياييد خصوصي كارتون دارم

همینجا بگو عزیزم کسی نیست که 

کاربر جدید نیستم کاربری اولم سال ۹۸ بود از اسم مستعارم خوشم نمیومد خودم گفتم تعلیقم کنن😉😊خودتون رو دوست داشته باشین😘 همیشه مثبت فکر کنین🥰 تا براتون روزای خوب بیاد😍تیکرمم واسه رسیدن به آرزومه باردار نیستم ولی خیلی دلم میخواد یه روز امضامو عوض کنم بنویسم خدایا شکرت یه داداش یا یه آجی به پسرم دادی🙏به امید اون روز 🤩خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون بخصوص عزیزای نی نی سایتی رو❤🧡💚💙