2777
2789
از روز اول پریودت ده روز بشمار بعد شروع کن ب تست زدن .من تا دوماه هیچ خطی ننداخت خیلی تعجب کردم رفتم ...

اهان از روز اولى كه پريود شدم بشمارم من فكر كردم وقتى پويودم تموم شد شروع كنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شنیدم که به غذاهاتم هی نمک بزنی برای پسردارشدن موثره

مثلا من کلا عادتمه نمک زیاد میخورم 

زن داداشمم همینطور

زن داداشم سه تا پسرداره و در حسرت دختره

خودمم یدونه پسردارم

𝓢𝓮𝓲 𝓞𝓹𝓽𝓲𝓶𝓲𝓼𝓽𝓲𝓼𝓬𝓱
فقط این روش صد در صده عزیزم بقیه فقط درصد شانسی دارن من لقاحم روز تخمک گذاریم نبوده اصلا  فقط ...

دقیقااهمه چیزبذحسب تصادف واتفاق وخواست خداوندبه وجودمیادباتغذیه نمیشه جنسیت معلوم کرد

اهان متوجه شدم يعني تا ده روز استفاده كنم هرروزي كه دو خط شد برم سونو

سونو نمیخواد گلم مشکل نداری که بری ببینی فولیکول داری یا دوتا خط افتاد همون شب اقدام داشته باش اصلا برو تو گوگل بزن ماشین حساب تخمک گزاری دانشنامه فرزند تاریخ پریودمیزنی اون بهت ردز تخم گزاریتو میده

کاربر جدید نیستم کاربری اولم سال ۹۸ بود از اسم مستعارم خوشم نمیومد خودم گفتم تعلیقم کنن😉😊خودتون رو دوست داشته باشین😘 همیشه مثبت فکر کنین🥰 تا براتون روزای خوب بیاد😍تیکرمم واسه رسیدن به آرزومه باردار نیستم ولی خیلی دلم میخواد یه روز امضامو عوض کنم بنویسم خدایا شکرت یه داداش یا یه آجی به پسرم دادی🙏به امید اون روز 🤩خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون بخصوص عزیزای نی نی سایتی رو❤🧡💚💙
هندوانه کلسیم داره نباید بخوری 

من که دختر می خوام باید بخورم

کاربر جدید نیستم کاربری اولم سال ۹۸ بود از اسم مستعارم خوشم نمیومد خودم گفتم تعلیقم کنن😉😊خودتون رو دوست داشته باشین😘 همیشه مثبت فکر کنین🥰 تا براتون روزای خوب بیاد😍تیکرمم واسه رسیدن به آرزومه باردار نیستم ولی خیلی دلم میخواد یه روز امضامو عوض کنم بنویسم خدایا شکرت یه داداش یا یه آجی به پسرم دادی🙏به امید اون روز 🤩خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون بخصوص عزیزای نی نی سایتی رو❤🧡💚💙