2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی ک پاسخ دادید و.هستید من شش سال باکسی بودم و.میخواستیم ازدواج کنیم اما کار نداره وتازه نزدیک یک سال خورد ای سربازی تمام کزد بعد شش سال تازه باخواهش التماس من یک بار امد خاستگاریی تو رفتار بگی عالی بود خودش خیلی ساد بود اما واس ازدواج  اونطور نبود ک باید بود خانوادشمم خیلی سرد هستن و.فقط میگن اون دختر ک.تورو میخاد صبر.کنه برات شمام جای من دیگ ادم جقد عمر میکن من دیگ خست شدم ولا هرکسی میبینی بعد دوسال اخرش ازدواج کرد دور بریام  بااون کسی ک بودن منم دیگ خست شدمم و باهاش تمام کردم نزدیک یک هفته بنظرتونکار درستی کردمم امااون میگ پشت منو خالی کردی فلان.من بهش گفتم دوبار خانوادت بیان حرف بزن اون میگ نمیتونم باهاش جنگ بکنم اما من باید بکنم چون یک بار اومد ک هیچیم نداره خانوادشم هیچ نمیکننن بنطرتون من کار بدی کردم

مرسی ک پاسخ دادید و.هستید من شش سال باکسی بودم و.میخواستیم ازدواج کنیم اما کار نداره وتازه نزدیک یک ...

به قول خودت مگه چقدر قراره عمر کنیم واقعا

دگ ادم از ی جایی ی بعد میبُره و کم میاره

جسارتا شما و اون اقا چند سالتونه؟!

♥️Mehdim♥️

من۲۴همسنیمم بنظرتون فکرم درست بوده دیگ خودمو دادم دست قسمت دیگ هم بدعشق اعتقادی ندارم یعنی نداشتمم دیگ هم بدتر شد اگ منو بخاد صد بار دیگ میاد حاستگاری  ترخدا میش کمکم کنید اگ جای من بودید چکار میکردید بخدا همه دوستام ازدواج کردن  رفتن سر زندگیشون اماا من هنوز ک هنوز همنطور موندم