2777
2789
عنوان

بچه های دو ساله کم خواب.....

2174 بازدید | 23 پست

خیلی خیلی خستم از کار خونه.... ظهرم پسرم رو نخوابوندم ....الان هم نمی خوابه ...از این طرف به اون طرف در حال شیطنت ....دیگه ظرفیتم تکمیل ..مغزم استراحت می خواد کی مثل منه😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم کم خوابه مخصوصا اگه خونه باشه و شبم شکلات بخوره ولی خب خداروشکر خواهرش هست باهم بازی میکنن و شب میخوابه ولی صبح زود بیدارش میکنم شب زود بخوابه

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

میدونم چی میگی کامل درک میکنم 

روزا یه دوساعت ببرش پیاده روی این خیلی خوبه تو خواب یکیم کم خونی نداره؟ شربت آهن شو به موقع بده سوم کامل سیرش کم که گشنه نشه 

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️

من بعدازظهر پسرمو میخوابونم خودمم حتما کنارش میخوابم وگرنه اصلا نمیکشم.

از دو سال و 8 ماهگی هم کم کم خواب بعدازظهرش رو کم کردم که شبا زودتر بخوابه.

شبا ساعت 1 میخوابید تا 11 فرداش.

الان 3 سالشه اگه بعدازظهر نخوابه 11 میخوابه باز تا 11 ظهر😆

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
زنده و سالم باشن همشون خیلی خودم رو کنترل می کنم دعواش نکنم که بعدم از خودم بدم بیاد چه انرژی دارن م ...

خیلی بامزه ان با بازیاشون😂😂😂

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
زنده باشن این همین یدونس

قبلش دخترم تنها بود شبا حتما میبردمش حمام تا خسته میشد میومد میخوابید ولی در هرحال اینم ی مرحله از تکامل بچه هاست

دخترم دقیقا۵سالگیش پادرد داشت هرشب کارم ماساژ بود،درد رشد قد خیلی بدتر از نخوابیدن ی بچه اس ،انشالله تنشون سالم باشه بالاخره این دورانم تموم میشه و شما میمونی و ی دنیا خاطره 

که پسرتو داماد کردی واسش تعریف کنی از وروجک بودنش

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
مرسی عزیزم والا آزمایش خون نبردم مگه ربطی داره به کم خوابی؟

آره ربط داره منم نبردم بخاطر کرونا بیقرارن زیر چشماشون عمدتا سیاهه اشتها ندارن 

ولی پیاده روی رو امتحان کن روی پسر بیش فعال من جواب داد

یک       عدد      ترکیده.                                  دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️