2777
2789
عنوان

اسمش چی بود؟

218 بازدید | 13 پست

بچه ها یه رمان ظهری توی پر بازدیدا بود میگفتن واقعیته که در مورد یه دختر ۸ ساله بود

کیا خونده بودنش اسمش چی بود

من تا نصف خوندم یهو ترکید

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزن تو برنامه بازار گرگهای به نام مرد

زدم ولی یه رمان دیگه آورد 

اصلا انگار موضوش فرق داشت

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
رمان نبود. اقعیت بود ففط بدون اخرش پسره اعدام شد دختره هم بعد کلی مشاوره حالس خدب شد ارزش ند ...

عام :/ اسمش چی بود :/

هیچی اخرش امید اعدام میشه دختره هم چون خونشون رابطه پدر و مادر دیده چشم و گوشش باز شده بردن مشاوره م ...

اها اها وای🤦🏻‍♀️

به نظرم وقتتو نزار این چرت وپرتا رو نخون گیرم که واقعی

اره خودمم اصلا اهل رمان و اینا نیستم ولی ظهری برا اولین بار اومدم مثلا اینو بخونم تا نصف رفتم ترکید😐😐😐

[QUOTE=187548577]اره خودمم اصلا اهل رمان و اینا نیستم ولی ظهری برا اولین بار اومدم مثلا اینو بخونم تا نصف رفتم ترکید ...[/QUOTE

رفتم یه کانال پیدا کردم پر کتاب دان کردم میخونم  خیلی عالیه

[QUOTE=187548577]اره خودمم اصلا اهل رمان و اینا نیستم ولی ظهری برا اولین بار اومدم مثلا اینو بخونم ت ...

اسم کانالش چیه عزیزم؟؟ 

Pdf_bookss Pdfکتاب pdf هم سرچ کنی میاد

مرسی عزیزم 🤍