من قبلا ۳دوره قرص مدروکسی میخوردم ک پریودم منظم شد و دوره هام ۲۸روزه بود...حالا دوماه ک قرصو نمیخورم و بازم نامنظم شده... ۷ فروردین پریود شدم ب مدت ۴روز ...الان ازاون موقع تاالان پریودنشدم ۳۱روز شده...اقدامم بنظرتون موقعشه ک بی بی بزنم؟؟خو من ازکجا بدونم از موعدم گذشته یانه ...
اره میشه چهار هفته و سه روز دوسه روز دیگه صبر کنی بگذره ازهمون تاریخی ک پری شدی ماه قبل بهتره ..چون اوایلش هنوز تخمک وارد رحم نشده امکانش هست نشون نده واسه منم ی هاله خیلی کمرنگ افتاد رفتم معاینه داخلی شدم گفت هنوز دهانه رحمت باز شده تخمک وارد رحم نشده ولی فک کنم بارداری
من خودم تا هف هشت هفته هیچ علائمی ندارم بعدش حالت تهوع اینا شروع میشه از پریم ک میگذره متوجه میشم باردارم این بارداریمم تازه پری شدم پاک ک شدم بعد ی هفته رابطه مشکوک داشتم دو روز بعدش قرص اورژانسی خوردم ولی پری نشدم دیگه دوهفته بعدش ک بی بی زدم ی هاله خیلی کمرنگ نشون داد ک رفتم معاینه شدم گفت تازه دهانه رحمت باز شده آماده شده تخمک گذاری بشه چون خیلی زود زدم بی بی ی هاله خیلی کمرنگ انداخت واسه همین میگم بزار از موعدت ی هفته بگذره بعد بزن
بچه اول ی خورده طول میکشه واس من سه سال طول کشید ن اینکه منتظر باشما بیخیال بودم ولی اصلا جلوگیری نداشتم واقعیتش نمیدونستم باید جلوگیری کنم 🤦🏼♀️حالا عقلمم نمیرسید چرا باردار نمیشم بیخیال بودم ک یهو متوجه شدم باردارم بعد ک دومی سومی پشت هم شدن
الانا متوجه شدم میگم من سه سال جلوگیری نداشتم چرا باردار نمیشدم 😂😂