2777
2789
عنوان

بی بی چک 🙄لطفا ی لحظه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 30 پست
چرا دیگه از ۷فروردین تا ۶اردیبهشت میشه ۳۱ روز  

اره میشه چهار هفته و سه روز دوسه روز دیگه صبر کنی بگذره ازهمون تاریخی ک پری شدی ماه قبل بهتره ..چون اوایلش هنوز تخمک وارد رحم نشده امکانش هست نشون نده واسه منم ی هاله خیلی کمرنگ افتاد رفتم معاینه داخلی شدم گفت هنوز دهانه رحمت باز شده تخمک وارد رحم نشده ولی فک کنم بارداری 

اره میشه چهار هفته و سه روز دوسه روز دیگه صبر کنی بگذره ازهمون تاریخی ک پری شدی ماه قبل بهتره ..چون ...

وای خداکنه ...وقتی میام نی نی سایت تیکرو میبینم خیلی ناراحت میشم 

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما میشه از علائماتون بگید؟

من خودم تا هف هشت هفته هیچ علائمی ندارم بعدش حالت تهوع اینا شروع میشه از پریم ک میگذره متوجه میشم باردارم این بارداریمم تازه پری شدم پاک ک شدم بعد ی هفته رابطه مشکوک داشتم دو روز بعدش قرص اورژانسی خوردم ولی پری نشدم دیگه دوهفته بعدش ک بی بی زدم ی هاله خیلی کمرنگ نشون داد ک رفتم معاینه شدم گفت تازه دهانه رحمت باز شده آماده شده تخمک گذاری بشه چون خیلی زود زدم بی بی ی هاله خیلی کمرنگ انداخت واسه همین میگم بزار از موعدت ی هفته بگذره بعد بزن 

انشالله این ماه مامان میشی عزیزم  چندوقته منتظری ؟

یسال :(

ینے میشه یروز بیام بگم مامان شدم دعاکنید برام ❤  سومین تیڪره ڪ نصب میکنم برا دلخوشیم ولی یروز خاص۰۰.۱۲.۲۶ مطمئنم میشه ❤
یسال :(

بچه اول ی خورده طول میکشه واس من سه سال طول کشید ن اینکه منتظر باشما بیخیال بودم ولی اصلا جلوگیری نداشتم واقعیتش نمیدونستم باید جلوگیری کنم 🤦🏼‍♀️حالا عقلمم نمیرسید چرا باردار نمیشم بیخیال بودم ک یهو متوجه شدم باردارم بعد ک دومی سومی پشت هم شدن 

الانا متوجه شدم میگم من سه سال جلوگیری نداشتم چرا باردار نمیشدم 😂😂

بچه اول ی خورده طول میکشه واس من سه سال طول کشید ن اینکه منتظر باشما بیخیال بودم ولی اصلا جلوگیری ند ...

توبارداری برامنم دعاکن :) برا همه  دعاکن 

یه کوچولو دیگه صبر کن  مثلا سه روز دیگه بزن

میمیرم از فوضولی :/من هیچ علائمیم ندارم فقد کمردرد و درد سمت راست زیرنافم انگا یچی میزنه

میمیرم از فوضولی :/من هیچ علائمیم ندارم فقد کمردرد و درد سمت راست زیرنافم انگا یچی میزنه

علایم بارداریه 

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

علایم بارداریه 

وای خداکنه ❤🙂

بی بی بزن معلوم میشه

۴روز پیش زدم منفی شد 

۴روز پیش زدم منفی شد 

یه هفته دیگم صبرکن اگر پریودنشدی بازم بزن

من اخرین باری که پریودشدم۱۱اسفندبود دیگه نشدم باردارم نیستم

هورمونام ریختن بهم فکرکنم

نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈