2821
2789

من ن .

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6351188/برا-گزگزدرناحیه-کتف-و-گردن-و-درد-درمانی-سراغ-داریدکسایی-که-دستاشون-رو-نمیتونن-زی

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه وکیل میشدم

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

خیر من برگردم عقب قطعا معلم میشدم زندگی آرومو ترجیح میدم

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
من پزشکی میخونم اگ برگردم احتمالامیرفتم دندون

هر دانشجو پزشکی تو خلوت خودش اینو میکه

ولی بازم به نظرم شان یه پزشک خیلی بالاتره

من خودم تو این جو بزرگ شدم که میگم

بازم سلیقه ایه💙

من یه روزی رتبه اش و آوردم اما لجبازی کردم زدم داروسازی گفتم فقط دارو، پزشکی چیه، اونم چون تراز بالاتر می خواست قبول نشدم و رفتم یه رشته دیگه...الان به اون روزا فکر می کنم میبینم خواست خدا بود هیچ کدومش و نرفتم من آدم گرایش های پزشکی نبودم و با روحیه ام نمیساخت

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
2824
2823
2791
2779
2792