2777
2789
عنوان

قانون جذب

219 بازدید | 19 پست

کیا ازقانون جذب نتیجه گرفتن یا نوشتن ارزوها برای رسیدن بهش .واقعیت داره 

خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه  ،تواین دنیا نیستیم 

روش جدیدی برای پول به جیب زدن عده ای از اساتیده .

رد نمیکنم .ولی اینجوری که میگن هم قبول ندارم

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رایگانه که

نه همه شون 

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 

قانون جذب با ایمان انسانها رابطه داره 

انسانها هم تو این دنیا و اون دنیا بر اساس ایمانشونه که شانس دارن 

بله واقعیت داره منتها من عقل نداشتم هر چی چیز بد بود رو کشوندم سمت خودم 😊🤦‍♀️ 

ولی عوضش این مطلب رو به تجربه فهمیدم

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•
چی هست؟

نوشتن چیزایی که دوسداریم .ارزوها فکرای مثبت .من اینقد منفی هستم خواستم بدونم میشه واقعا 

خدای مهربونم حواست به همه اونایی که جزتو کسی رو ندارن باشه .مهربون باشد عمرخیلی کوتاهه ...صد سال دیگه هیچ کدوم ازماها پیر، جوون ،بچه  ،تواین دنیا نیستیم 
میشه بگی یعنی چی؟

هرچی بگم بیخوده 

چون فقط با تجربه ثابت میشه بهت 

باید بشینم یه رمان بنویسم از بدبختیام تا ثابت شه

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•