2777
2789
عنوان

دلشوره دارم...

64 بازدید | 12 پست

امروز من ب اصرار خواهر شوهرم رفتیم خونه دوستش اما ب شوهرم گفتم که میریم دکتر ،مجبور شدم بخاطرش ب مادر شوهرمم بگم که میریم دکتر...

الان خواهرشوهرمو بردن دکتر گفت حالش بد شده میدونم کارم اشتباه بوده میدونم همچی سرمن تموم میشه...واقعا پشیمونم که چرا قدرت نه گفتن ندارم 

حالا کلی استرس گرفتم امروز صدبار بهش گفتم نمیام اما ناراحت شد قبول کردم که برم میشه یه صلوات بفرستین که چیزیش نشده باشه؟؟؟

مـا اَز اوناشـیم کـِه ↜یـِــه قَـدَم↝بَرامونْ بَرداری.. ➜ بَرات ⇚دَربَســت⇛ میگـیریم.. بِرِســے بِـــه خواســـتـِـه هات…✘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ ربطی داره مگه تو مهمونی چیزی خورده؟  واضح نگفتی

نه فقط چیپس و پفک و میوه همین  

مـا اَز اوناشـیم کـِه ↜یـِــه قَـدَم↝بَرامونْ بَرداری.. ➜ بَرات ⇚دَربَســت⇛ میگـیریم.. بِرِســے بِـــه خواســـتـِـه هات…✘
مگه بچه کوچیک بوده که مسولیت با شما باشه؟

اخه پدرشوهرم همش داشت داد میزد میگفت غلط کردی رفتی   الانم بردنش درمانگاه بمونه که خیلی حساسع و ترسوو 

اخه پدرشوهرم همش داشت داد میزد میگفت غلط کردی رفتی    الانم بردنش درمانگاه بمونه که خیلی ...

کاری به تو نداشته!!!  ولی تو هم که انقدر ترسویی پا تو کار این آدم ها نزار!!!

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم
چ بچه ای حالا استرست چیه ب مهمونی ربطی نداره چ ترسویی حالا میگفتی میری خونه دوستش چ اشکالی داشت؟&n ...

چ میدونم کاش راستشو میگفتم الان انقد خودخوری نمیکردم

اها از تو کوچیکتره؟؟؟ بعد دروغ خودشو لو داده گفته رفتم  مهمونی؟

نه نگفته چیزی 

ریلکس باش... معلوم نیست چرا قایم کردین ازهمه ک اینقدر ترس داری

اخه اجازه نمیدن...سر همین گفتیم میریم دکتر.

حالا مادرشوهرم هرجا میشینه میگه ت اینو بردی مریضش کردی و...