2789
عنوان

کیست

291 بازدید | 22 پست

خانما من کیست مویی گرفتم واقعا شرایط عمل ندارم انجام بدم هم کرونا هم خودم هزارتا مشکل دارم خیلی خون چرک میومد ولی ی ماه نمیاد سوراخ بزرگ بود کوچیک شده فقط یکم قرمزی داده زیاد غرق میکنم میترسم خطری نباشه قطع نخاع نشم😣

ن بابا چه حرفیه:/

منم یه ساله دارم تازه توی بهمن رفتم دکتر ، ب دکترم گفتم کنکور دارم ، گفت بعد کنکورت بیا هیچ مشکلی نیست اصلا هم رشد نمیکنه ب هیچ جا هم نمیزنه خیالت تخت

نرهای بو گندوی سایت درخواست دوستی ندین🤮🦴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیترسی؟علائم چیه یعنی خطری نیس

من اصلا درد ندارم ولی ترشح داره ، پزشکم جراح معروفیه اصلا تو اصفهان ب پنجه طلا معروفه خیلی با تجربس خودش گفت هر وقت فراغت داری بگو تا برات تاریخ عمل بنویسم، منم گفتم توی تابستون میتونم بیام اونم قبول کرد گفت اصلاااا موردی نیس اصلا رشد نمیکنه نهایتا تعداد سوراخ های بیشتر میشه تا ترشح خارج بشه

البته اوایل خیلی میترسیدم ، برا همین ۱ سال دیر اقدام کردم ، ولی خوب موردی نیست ، اونجا تو مطب یه خانومی بود می‌گفت من ۱۰ ساله ک کیست دارم ولی مشکلی پیدا نکردم تازه اومده بود بعد ده سال 

ولی بازم تاکید میکنم هرچی زودتر عمل کنی بهتره تا اینقدر عذاب نکشی ، منم اگ نترسیده بودم الان پارسال عمل کرده بودم تموم شده بود😶

من اصلا درد ندارم ولی ترشح داره ، پزشکم جراح معروفیه اصلا تو اصفهان ب پنجه طلا معروفه خیلی با تجربس ...

من اخه عمل کردم ۶ سال پیش عود کرده چون رعایت نکردم لعنتی خیلی بده 😣اینم بگم عملش سخت نیس ولی چندشه

من اصلا درد ندارم ولی ترشح داره ، پزشکم جراح معروفیه اصلا تو اصفهان ب پنجه طلا معروفه خیلی با تجربس ...

من دوستم پنج سال داشت تازه رف عمل کرد خیلی سختی کشید اون بنده خدا فیستول هم داشت هم کیست 

من اخه عمل کردم ۶ سال پیش عود کرده چون رعایت نکردم لعنتی خیلی بده 😣اینم بگم عملش سخت نیس ولی چندشه

می‌دونی چیه مال اینه ک هم رعایت نکردی هم اینکه پزشکت درست کیستو تخلیه نکرده ، بافت کیست باید کامل برداشته شه تا عود نکنه

تازه من یه فیستول خیلی کوچیک یکم بالاتر کیستم دارم 😬