2777
2789
عنوان

فوت داداشم

1397 بازدید | 27 پست

سلام تو تاپیک های قبلی گفتم که داداشم تازه فوت شده  چن روز دیگه چهلمشع روز تولد ۱۸ سالگیش فوت کرد روز اول عید خاکسپاری بود 😔😔😔😭😭😭😭😭😭

روز خاکسپاریش خیلی ها اومده بودن خیلی 

ما هم کیک تولد سفارش داده بودیم روز تولدش فوت کرد ما هم محبور شدیم کیک روز روز خاکسپاری ببریم سر خاک نگم براتون

😔😔

خیلی سخته خیلی 

چیکار کنم تا آروم شن خانوادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خیلی ناراحت شدم 😪

چرا فوت شدن 

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

روحش شاد و خدا صبر بهتون بده🥺🖤براش سوره بخونین و خیرات کنین آرامش میگیرین اون هم براتون دعا میکنه❤

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱