2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 49 پست
چیا شما خریدید کلا؟ من سرویس چوبم با داماد هست قراره بعد از قرنطینه بریم بخریم

من ابمیوه گیری ۴کاره،اتو دستی،قابلمه دو دست،سرویس چینی ۱۸نفره با ۶دست دم دستی،۱۸نفره کریستال،ماشین طرفشویی که اینم باز ضروری نیس،چرخ خیاطی،کتری قوری با چای ساز وخورده ریزه که یادم نمیاد ولی مثلا پلوپز نخریدم چون الان مامانم اصلا استفاده نمیکنه ساندویچ سازم ضروری نیس 

برا ارامشم یه صلوات میفرستی🥺🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا خيلي دلم براش ميسوزه نه نميكه بهم ولي فشار بهش مياد 

میدونم عزیزم الان خیلی زمونه بد شده والا من وسایلامم با اینکه میتونستم مارکای خوب بروارم ولی فقط واجبارو مارک خوب برداشتم ماها جوونیم میتونیم کار کنیم بخریم ولی باباهامون نه

من ابمیوه گیری ۴کاره،اتو دستی،قابلمه دو دست،سرویس چینی ۱۸نفره با ۶دست دم دستی،۱۸نفره کریستال،ماشین ط ...

من یه کتری قوری خریدم، از ظروف هم یه ۱۸ نفره ارکوپال، یه ۱۸نفره چینی، ۱۲ نفره کریستال خریدم ولی یه ۶نفره دم دستی میخوام بخرم 

من یه کتری قوری خریدم، از ظروف هم یه ۱۸ نفره ارکوپال، یه ۱۸نفره چینی، ۱۲ نفره کریستال خریدم ولی یه ۶ ...

بنطرم همون ارکوپال برات کافیه ولی خب باز خودت میدونی اخه الان با این شرایط مهمونم دیگه نمیاد که معلومم نیس کی این کرونا تموم شه

اخه من فقط یه کتری قوری خریدم، سماور نخریدم بجاش چایساز خریدم

خوشبخت بشی عزیزم وبه خوشی استفاده کنین  .سماور حتما بخر منم فقط چایساز برداشتم الان خیلی پشیمونم هنوز نتونستم بخرم باچایسازم سخته واقعا

خدایا هزاران بارشکرت
نمدونم ولی کلا فوبیای زثدپز و  سماور دارم

نه زود پز خیییلی خوبه که عصای دست ادمه یکی دوبار که شوهرت خونس بزار دیگه ترست میریزه زودپزای الان فرق میکنه تو قدیمیارو ول کن😂