2777
2789
پس چرااا خیلیا خوردن من تایپیک هایی ک راجب ب پودر رویال بود دیدم گفتن عالیع برگشت نداره اصلا یکی بود ...

عزیزم از پودر رویال ۵۰ هزار تومنی توقع نداشته باش از عوارضش هرچی بگم کم گفتم من دوست خودم میخورد الان معده دردی شده به همون حالت اول هم برگشته با کلی جوش. من خودمم لاغر بودم میخاسم بخرم اصن پشیمون شدم ز کل

اگه امضامو میخونی واسه خوشبخت بودنم تا اخر عمر در کنار همسرم صلوات مهمونم کنین  
باشه عزیززم میزنم حتما نگاه میکنم مرسی 

ایشالا ک موفق بشی و ب وزن ایده آلت برسی عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیززم قیمت رژیم هاتو میگی بهم؟من الان بهشون پیام دادم اینیستاگرام بابت رژیم انلاین ..جواب میدن؟

بله عزیزم دوتا ادمین دارن ی ادمین خانم و ی ادمین اقا. من حضوری میرم پول ویزیت و رژیم همش دیگه باهم ۶۷ تومنه . مطمعنم جواب میگیری چون خودم خیلی شدید کبود وزن داشتم دیگه امیدم ز کل پودر شد از بین رفت

باشه مرسی گلم 

سوال چیزی داشتی بپرس عزیزم خاستی هم درخاست بده پیج اینستاگرامم رو بهت بدم اینجا زیاد نمیام سوالی چیزی داشتی بپرسی