اره میدونم خودمم ولی واقعا دیگ خسته شدم از لاغری البته لاغریمم اون همه شدید نیست من قدم ۱۶۵ای ...
من قدم ۱۷۵ وزنم ۳۹ دیگع ببین من چی بودم😐 از پودر و قرص بیا بیرون بچسب به رژیم غذایی صحیح که خدایی نکرده کلیه هات از بین نره من شنیدم این پودر و قرص ها نازایی هم میاره
اگه امضامو میخونی واسه خوشبخت بودنم تا اخر عمر در کنار همسرم صلوات مهمونم کنین
من قدم ۱۷۵ وزنم ۳۹ دیگع ببین من چی بودم😐 از پودر و قرص بیا بیرون بچسب به رژیم غذایی صحیح که خدایی ن ...
رژیم غذایی راستش ..من نمیدونم از کی بگیرم خوب باشه غفاری دایت تو اینیستاگرام خیلی زیاد میگیره خودمم نمیدونم چی بخورم چاق شم چی خوبع چی بده بعد اینکه الانم نمیشه دکتر تغذیه رفت تو این وصع کرونا
اره عزیزم دیگع تصمیم گرفتم برم تو کار ی دکتر خوب و ادامه بدم که به وزنم برسم اتفاقا چند هفته پیش واسه همین پودر رویال و قرص ازش پرسیدم گفت که همش کورتون داره و در اصل ادم پف میکنع ن تنها اینا بلکه کلیه هاشم خراب میشه
رژیم غذایی راستش ..من نمیدونم از کی بگیرم خوب باشه غفاری دایت تو اینیستاگرام خیلی زیاد میگیره خودمم ...
من خیلی سرچ کردم و نظرارو خوندم من خودم اصفهانم و زدم بهترین فوق تخصص تغذیه اقای غیاثوند رو دیدم و نظراشون رو خوندم دیگه رفتم پیشش از اخلاق خوبش نگم برات نه تبلیغ میکنم نع چیزی چون انقدر سرشون شلوغ هس که نیاز به تبلیغ من نداشته باشه تو جست و جو ها سرچ کن رضا غیاثوند رو پیج اینستاگرامشو فالو کن انلاین هم بهت رژیم میده ولی من حضوری هرماه میرم پییششون دیگه هرطور خودت صلاح میدونی عزیزم