2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم

این پودر و قرص ها هم همشون کورتون دارن و قابل باز گشته عزیزم

ایشالا که موفق باشی

قد و وزنت چقدره؟

اگه امضامو میخونی واسه خوشبخت بودنم تا اخر عمر در کنار همسرم صلوات مهمونم کنین  
این پودر و قرص ها هم همشون کورتون دارن و قابل باز گشته عزیزم ایشالا که موفق باشی قد و وزنت چقدره؟

اره میدونم خودمم ولی واقعا دیگ خسته شدم از لاغری 

البته لاغریمم اون همه شدید نیست من قدم ۱۶۵ایناس یا ۱۶۶وزنمم ۵۴.۵۵

اره میدونم خودمم ولی واقعا دیگ خسته شدم از لاغری  البته لاغریمم اون همه شدید نیست من قدم ۱۶۵ای ...

من قدم ۱۷۵ وزنم ۳۹ دیگع ببین من چی بودم😐 از پودر و قرص بیا بیرون بچسب به رژیم غذایی صحیح که خدایی نکرده کلیه هات از بین نره من شنیدم این پودر و قرص ها نازایی هم میاره

من قدم ۱۷۵ وزنم ۳۹ دیگع ببین من چی بودم😐 از پودر و قرص بیا بیرون بچسب به رژیم غذایی صحیح که خدایی ن ...

رژیم غذایی راستش ..من نمیدونم از کی بگیرم خوب باشه غفاری دایت تو اینیستاگرام خیلی زیاد میگیره خودمم نمیدونم چی بخورم چاق شم چی خوبع چی بده بعد اینکه الانم نمیشه دکتر تغذیه رفت تو این وصع کرونا 

اوه اوه شمااا خیلی لاعر بودی نسبت ب قد بلندتوون

اره عزیزم دیگع تصمیم گرفتم برم تو کار ی دکتر  خوب و ادامه بدم که به وزنم برسم اتفاقا چند هفته پیش واسه همین پودر رویال و قرص ازش پرسیدم گفت که همش کورتون داره و در اصل ادم پف میکنع ن تنها اینا بلکه کلیه هاشم خراب میشه 

اره عزیزم دیگع تصمیم گرفتم برم تو کار ی دکتر  خوب و ادامه بدم که به وزنم برسم اتفاقا چند هفته پ ...

پس چرااا خیلیا خوردن من تایپیک هایی ک راجب ب پودر رویال بود دیدم گفتن عالیع برگشت نداره اصلا یکی بود میگفت ی سال ازش میگذره یه کیلو کم کردم

رژیم غذایی راستش ..من نمیدونم از کی بگیرم خوب باشه غفاری دایت تو اینیستاگرام خیلی زیاد میگیره خودمم ...

من خیلی سرچ کردم و نظرارو خوندم من خودم اصفهانم و زدم بهترین فوق تخصص تغذیه اقای غیاثوند رو دیدم و نظراشون رو خوندم دیگه رفتم پیشش از اخلاق خوبش نگم برات نه تبلیغ میکنم نع چیزی چون انقدر سرشون شلوغ هس که نیاز به تبلیغ من نداشته باشه تو جست و جو ها سرچ کن رضا غیاثوند رو پیج اینستاگرامشو فالو کن انلاین هم بهت رژیم میده ولی من حضوری هرماه میرم پییششون دیگه هرطور خودت صلاح میدونی عزیزم