2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 29 پست

عزيزم ايشالا خوشبخت بشي

اتو برس مصرف برقش بالاست من خريدم ولي بدون استفاده مونده همش از اتومعموليم استفاده ميكنم و اتو ايستاده

بجاي 18 تا 18 تا ي 36تايي كريستال بخر و ي شش نفره اركوبال براي تو دست خودت

من دم دستيام 6 نفره بامبو بود با اينكه 5 سال بيش از نمايندكي تو تركيه خريده بودم و مطمعن بودم اصله 6ماه بعدش خراب شد  

حدود دو ساله بشقاب آجار خريدم هرروزم تو ماشين ظرفشويي هست آخ نكفته الان قيمتش كرون شده ولي

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چخبره مگه میخای هیئت غذا بدی 🙃 بیشتر هزینه رو روی سرویس چوب بزار البته اگه پای خودته  توی کا ...

سرویس چوب با داماده.بعد تعطیلات قرنطینه میخوایم بریم بخریم 

چرا اینقدر چیزای اضافه میگیرین آخه مگه اینقدر مهمون برات میاد؟ بنظرم ارکوپال اضافه بود بجاش چینی رو ...

اخه ارکوپالم ترکیه ای بود خیلی قشنگ بود دلم نیومد نخرم.سرویس چینی مارک لورین خریدم ولی میخوام برم عوضش کنم حس میکنم طرح های خارجیش خیلی قشنگ تر بود.کلا این اینستا بد چیزیه🤦🏻‍♀️ادم همش میبینه دلش از همه نوعش میخواد

اخه ارکوپالم ترکیه ای بود خیلی قشنگ بود دلم نیومد نخرم.سرویس چینی مارک لورین خریدم ولی میخوام برم عو ...

مبارکت باشه انشاالله به خوشی استفاده کنی ولی باور کن چند سال دیگه از شلوغی کلافه میشی.چون هر روز یه مدل جدید میاد و مال خودت از چشمت میفته 

عزيزم ايشالا خوشبخت بشي

اتو برس مصرف برقش بالاست من خريدم ولي بدون استفاده مونده همش از اتومعموليم استفاده ميكنم و اتو ايستاده

بجاي 18 تا 18 تا ي 36تايي كريستال بخر و ي شش نفره اركوبال براي تو دست خودت

من دم دستيام 6 نفره بامبو بود با اينكه 5 سال بيش از نمايندكي تو تركيه خريده بودم و مطمعن بودم اصله 6ماه بعدش خراب شد  

حدود دو ساله بشقاب آجار خريدم هرروزم تو ماشين ظرفشويي هست آخ نكفته الان قيمتش كرون شده ولي

حتما عزیزم انشالله عاقبت بخیر بشید 🌹

دورتبگردم من الهی خوشبخت شی به حق امام رضا 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
قابلمه مسي سايز كوجيك و متوسط بكير براي استفاده روزانه من سرويس قابلمم استيل كرفتم عاليه بعد از اين ...

من دوتا مسی خوب خریدم فقط دوتا با یه کفگیر با یه ملاقه مسی