عززیم من پدر بزرگم پارکینسون داره پیش دکتر رضا سنجری هم بردیمش دیگه معروف هستن ایشون تو دکتر های مغز و اعصاب ولی علت اصلیش مشخص نیست فعلا که داره کنترل می کنه ولی خب تا یه حدودی هم ارثیه....سعی کنید از زندگی لذت ببرید و قدر جوومونیمو بدونیم
پارکینسون اصلا درمانی نداره،دارو روند بیماری رو کندتر میکنه که متاسفانه این دارو ها عوارض زیادی داره من پدرم داشت که متاسفانه فوت شد نه ارثیه نه ژنتیکیه ولی استرس و اضطراب زیاد تو به وجود اومدنش خیلی دخیله
خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
ن فوت نمیشن پدر شوهر من داشت عملش کردین ی دستگاه گذاشت تو سرش خوب شده 65 سالشه تازه میگه زن میخوام هر روز دعوا داره باهامون. اول نمیتونست راه بره اصلا لرزش داشت شدید اما الان کامل خوبه
گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩👧🌹
میخوام ببینم دکتر معالج ما کوتاهی کرده چون به شک افتادم
ما بردیم شیراز دکتر رزم کن ی میکروچیپ گذاشت واسش تو مغزش
گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩👧🌹
پدر شما چندسال پارکینسون داشت؟چیشد فوت کردن؟مادرم پارکینسون داره خیلی غم تو دلمِ
پنج سال،بود که پارکینسون داشت،سکته ی مغزی کرد متاسفانه،داروها عوارضش زیاده حتما مادرتون سه ماه به سه ماه چکاپ بشه،ان شاءالله که بیماری و بلا ازشون دور بشه عزیزم
خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜