2777
2789
عنوان

لاغری با😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 25 پست
پس کم بخورم هر وعده رو البته کم میخورما  ولی چون شکلات زیاد میخورم چاق میشم بنظرت چجوری لواش ...

من قبلا سرخود رژیم گرفتم کلی ریزش مو گرفتم شما اشتباه نکن اگه میخای کم کنی فقط پیش دکتر برو 

مثلا نهار نخورم عوضش ساعت۸و نیم یه عصرونه کوچیک

ببین الان شما می خوای چربی بسوزونی نمی خوای عضله بسوزونی که؟ وعده حذف کنی عضله می سوزونی. به جز اون بدنت فکر می کنه با قحطی روبه رو شده متابولیسم رو میاره پایین.

می دونم ظاهرا به سوال بی ربطه ولی با ماه رمضان برات مثال می زنم. به خاطر همینه که به اونایی که روزه می گیرن اولا سفارش بسیار شده که سحری بخورن  ثانیا معمولا لاغری تو ماه رمضان برای چاق ها سخته. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین الان شما می خوای چربی بسوزونی نمی خوای عضله بسوزونی که؟ وعده حذف کنی عضله می سوزونی. به جز اون ...

حس میکنم وزنم استپ کرده

#دلم میخواد تو دلیم دختر باشه😍😍😍😍برام دعا میکنی خدا بهم قوت بده تا از پس سه تا وروجک بر بیام😰
 انگار وزنم استپ کرده😔😔😔😔 چاق نیستم فقط چون شکلات میخورم اضافه وزن دارم😶😶😶 کالری شماری ...

نه عوارض داره قرص ..شکلات نخور 

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
 حس میکنم وزنم استپ کرده

وزنت استپ کرده شوک بده. کالری شماری کن. نمی دونم کالری متابولیسیمت چقده ولی مثلا امروز بیشتر از کالری متابولیسم بخور مثلا 2000 تا فردا خیلی کمتر مثلا 900 تا بخور دو روز بعد 100 تا کمتر از متابولیسم همینطوری زیکزاکی عمل کن. بعد بتونی یه روز درمیون ورزش کنی خیلی خوبه 3 روز در هفته ورزش کن

سلام واقعا شما اینقدر لاغر کردید؟؟؟؟؟

بله عزیزم.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍
چطوری اخه

به راحتی.با روش بامداد خمار.اولش سخته ولی بعد عادی میشه.من الان کلا معده ام کوچیک شده دیگه.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍