2777
2789
عنوان

لاغری با😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

422 بازدید | 25 پست

حذف شام

و خوردن یه کوچولو نهار

و اضافه کردن لواشک به جای شیرینی جات،میتونه لاغر کنه؟؟؟؟

کیا اینجوری نتیجه گرفتن😬

#دلم میخواد تو دلیم دختر باشه😍😍😍😍برام دعا میکنی خدا بهم قوت بده تا از پس سه تا وروجک بر بیام😰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وعده غذایی رو حذف نکن ضرر داره ولی لاغر میشی

مثلا نهار نخورم

عوضش ساعت۸و نیم یه عصرونه کوچیک

#دلم میخواد تو دلیم دختر باشه😍😍😍😍برام دعا میکنی خدا بهم قوت بده تا از پس سه تا وروجک بر بیام😰
ن بدون شام فک نکن لاغر میشی  فقط برو دکتر تغذیه خیلی جوابه سرخودرژیم نگیر

پس کم بخورم هر وعده رو

البته کم میخورما 

ولی چون شکلات زیاد میخورم چاق میشم

بنظرت چجوری لواشک و این چیزای ترش رو جایگزین شکلات کنم اخه🥺

شما ترنسکشوال هستی یا حامی اونا؟ امضات#  

چی هست؟

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

اینطوری موهات میریزه...پوستت هم زشت میشه شل میشه..افتضاح میشی...لاغرهم میشی...بعدش که شروع کنی شام بخوری بدتر چاق میشی ....

حذف نکن وعده غذاییو کامل.. شام برنج نخور...شامو هم زود بخور قبل ساعت هفت شب

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
اینطوری موهات میریزه...پوستت هم زشت میشه شل میشه..افتضاح میشی...لاغرهم میشی...بعدش که شروع کنی شام ب ...

انگار وزنم استپ کرده😔😔😔😔

چاق نیستم فقط چون شکلات میخورم اضافه وزن دارم😶😶😶

کالری شماری واینام جواب نگرفتم

بنظرت قرص بگیرم ازینا که اشتها و کم میکنه🙂