2777
2789
عنوان

کمکک

134 بازدید | 12 پست

بچه ها خواهر شوهرم تو نی نی سایته اون روز گف ی تاپیوی خوندم مث زندگی تو بود گفتم نی نی سایت چیع و خودمو زدم ب اون راه میخام دیلیت بزنم چطو کنم لطفا کمک کنید بخدا خواهرشوهرم خیلی ....میدونم زتدگیمو بهم میریزع نمیخام سوتی بدم دستش

به نی نی یار باید بگی

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.        

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نی نی یار بگو

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

عزیزم م کاری از ما بر ممیاد باید به نی نی یار بگی

@نی_نی_یار_5 جون ایشون میخواد لغو کاربری شه لطفا کمکشون کنید😘

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد