2821
2789
عنوان

شام چی یپزم

106 بازدید | 5 پست

خوشمزه باشه. مرغ و اینام هس

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چیکن استراگانف  من دیشب درس کردم

چجوریه

با شلوارک میری تو آسانسور عکس میگیری لوکیشن میزنی دبی؟  پشت سرتو نگا کن نوشته استیل البرز ..  در آسانسور بزنه به کمرت ملعووون⁦O_o⁩                                                                                                                 من جواب « چه خبر » اولی رو بزور میدم بعد تو  میگی « دیگه چه خبر » ؟؟؟!!    
چجوریه

خیلی خوشمزه است  البته من با فیله یا سینه بدون استخون درس میکنن       مرغ رو تیکه های کوچیک کنیدو با سیر بزارید بپزه   بعد تو یه ماهیتابه پیاز داغ بگیریدتیکه های مرغ رو با کره تف بدید  جداگانه سیب زمینی خلال کنید بزارید سرخ بشه    یه سس هم داره که شیر با خامه  و بزنید      تو یه دیس اول مرغ بعد سیب زمینی سرخ شده و دست آخر سس رو روش بریزید

چیکن استراگانف  من دیشب درس کردم

چجوری درس میشه؟؟ خوشمزس؟؟

خدایااا مرسی ک ب دعا هامون جواب دادی😍 مرسی ک اینقدر خوبیو بدی مارو نمیبینی😍 واسه همه چی مرسی😍😍😘😘
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز