تویی که با من بحث ات میشه سریع میری سراغ اسم کاربریم و تاپیک های قبلیم و از اونا بر علیه من استفاده میکنی ، باید بگم خیلی بدبختی 😂😂 وقتی تو بحث کم میاری از نام کاربری من استفاده نکن چون در واقع من این نام کاربریم رو گذاشتم که فضولام و 💩خورام رو شناسایی کنم و با اینکارت تو به این لیست اضافه میشی 🥰😵🤮در ضمن من اینجا خودمم بر خلاف خیلی کاربرای دیگه که ادای خوبی و فاز روشنفکری رو درمیارن من هررر عقیده ای دارم بیان میکنم میخواد نژاد پرستی باشه یا میخواد تابو شکنی باشه. و اینکه خواهشا زیر ۲۰ سال با من حرف نزنن از نظر من جوجه های نابالغی هستن که به علت عدم نظارت صحیح بزرگتراشون اومدن تو همچین سایتی . من حوصله مهدکودک ندارم اگر ناخواسته تو تاپیکت شرکت کردم یا ریپلایت زدم و زیر ۲۰ سال بودی بدون که من سن ات رو نمیدونستم اگر میدونستم قطعا باهات صحبتی نداشتم . باااااااییییی (با لحن شیما کاتوزیان) i am SALITEH , ok baby
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
غذا درست کردن با مامانمه نمیدونم چی میخواد درست کنه
خودم خواااابم میااد
دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫
جوجه کباب البته خواستیم ظهر بخوریم ک ظهر مامانم وداداشم اومدن وضد حال زدن شوهرم ک فرار کرد منم جمع کردم واسه شام😁نگین چرا روزه نیستین ک من نمیتونم بگیرم