2777
2789
عنوان

دانشگاه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 29 پست
شهریتون همون ۱۸۰۰ در میاد اینجور که الان دیدم نزدیک ۲ تومن باید در نظر بگیری  من ۱۹ سالمه ، بر ...

خیلی خیلی ممنون از وقتی ک واسم گذاشتی عزیز مرسی شماهم موفق باشی  

آراام باش.... هیـــــچ چیز ارزش ایـــن همه دلــهره را ندارد.... اکنون سال1499 است...... و ما دیگر نیستیم.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من علمی کاربردی هستم 

از لحاظ معتبر بودن مدرک اوکیه و شهریه اش ا ازاد حد اقل 500 اختلافه و کم جیزی هم نیست برای هر ترم بخوای 500 کم تر بدی 

من ترمی با توجه ب انتخاب واحد 1100..1200پرداخت میکنم 

شهریه بستگی ب تعداد واحد یا همون درسات داره کم برداری کم پرداخت میکنی زیاد برداری ک زود تر تموم بشی زیاد پرداخت میکنی من تو رشته هنو ..معماری داخلی هستم ... از دانشگاه و استاد و تدریسش راضی ام 

منم تهرانم دانشگاه رو خودم انتخاب کردم تو انقلاب و بدون ازمون و اینا بود ثبت نام کردم بعد چند روز شروع کلاسا شد 

بهت پیشنهاد میکنم هرچه سریع تر ثبت نام کن الان تو شرایط کرونا کلاس انلاین خیلی راحت شده   

بعد من همکلاسی دارم 45 ساله برای شما ک اصلا دیر نیست 

لطفا برای سلامتی جنینم یه صلوات بفرستید. ممنونم♥️
من علمی کاربردی هستم  از لحاظ معتبر بودن مدرک اوکیه و شهریه اش ا ازاد حد اقل 500 اختلافه و کم ...

خییلی ممنون از اطلاعاتت پس علمی کاربردی هم گزینه ی خوبیه. معماری درس سختی نیس موقعیت کاری داره؟و بعد چند سال؟هرچقد واحد بیشتر برداری درست زودتر تموم میشه؟

آراام باش.... هیـــــچ چیز ارزش ایـــن همه دلــهره را ندارد.... اکنون سال1499 است...... و ما دیگر نیستیم.......
من علمی کاربردی هستم  از لحاظ معتبر بودن مدرک اوکیه و شهریه اش ا ازاد حد اقل 500 اختلافه و کم ...

و اینک اصن نیازی نیس ک حضوری بری دانشگاه؟ثبت نام و همه چیز دیگ کاملا مجازیه؟یا نه برا ثبت نام باید حضوری برم؟

خییلی ممنون از اطلاعاتت پس علمی کاربردی هم گزینه ی خوبیه. معماری درس سختی نیس موقعیت کاری داره؟و بعد ...

بله دانشگاه ها مثل برند نام دار مثلا میزنم گوشی هست 

همه دانشگاه ها ی دارو میکنن ی مدل استاد و امکانت هست شاید یکم کم و بیش اونش ب دانشجو بستگی داره ک دل کار و یادگیری بده واگرنه هیچ دانشگاهی بد نیست 

و اینکه اره زیاد برداری زود مدرک میگیری و هزینه هم بستگی ب درس هایی ک برداشتی داره انگار اینموضوع نباش اگه تصمیمت درس خونده بلاخره باید هزینه بدی دیگه 

نه من چون علاقه دارم ب این رشته سختم نیست با جون و دل طراحی میکنم  موقیت کاریشم تا تو شرکت طراح نشی خب کار و درامد نداری ک ولی پول سازه ی طرح 4..5 تومن هست الان 

ببین ب چی علاقه داری برو سمتش 

تا علاقه نباشه موفق نمیشی 

کلا فوق دیپلم 4 ترمه 

یعنی 4 دوره 4 ماه درس بخونی مدرک میگیری 

و اینک اصن نیازی نیس ک حضوری بری دانشگاه؟ثبت نام و همه چیز دیگ کاملا مجازیه؟یا نه برا ثبت نام باید ح ...

ببین من اول دانشگاه همو انتخاب کردم ک دوس داشتم که بخونم 

شما بسته ب مسیر خونتونم درنظر بگیر ک اگه کلاس انلاین تموم شد و حضوری شد رفت و امد سختت نشه 

دوم دانشگاه ک انتخاب کردم رفتم گوگل سایت دانگاه سرچ کردم و رفتم قسمت ثبت نام موقت 

رشته و مدارک و اطلاعات شخصیمو ارسال کردم 

بعد مدتی زنگ زدن بیا برای تشکیل پرونده و ی امضا دانشگاه 

رفتم ی امضا دادم پرونده گذاشتم اونجا 

و زمان ک بهم گفتنو انلاین وارد کلاس شدم 

درکت میکنم اگه استرس داشته باشی طبیعیه 

من خودم شبی ک قرار بود برم دانشگاه شبش خوابم نمیبرد   ولی دوره جدابیه ی ماه نشده استرست میریزه 

ببین من اول دانشگاه همو انتخاب کردم ک دوس داشتم کا بخونم  شما بسته ب مسیر خونتونم درنظر بگیر ک ...

مرسی گلی موفق باشی🌹

درکت میکنم اگه استرس داشته باشی طبیعیه  من خودم شبی ک قرار بود برم دانشگاه شبش خوابم نمیبرد & ...

من از دبیرستانم روانشناسیو خیلی دوس داشتم ولی الان گریمور و طراح لباسم خوشم میاد درکل دوس دارم ی رشته ای باشه ک بازار کارم داشته باشع ن اینک بخونم و الکی مدرک بگیرم

من از دبیرستانم روانشناسیو خیلی دوس داشتم ولی الان گریمور و طراح لباسم خوشم میاد درکل دوس دارم ی رشت ...

درسته بهت پیشنهاد میکنم انتخاب رشته ات تو هنر باشه ک هم تجربه دار میشی حین تدریس هم باز کار خوبه 

ولی روانشناسی تو هنر نیست 

ولی بازم میگم برو سمت علاقه تا پیشرفت کنی 

اینو چرا میگم چون ترم اول ک بودم بعضی ها دل ب کار نمیدادن نه نمره خوب داشن نه میتونستن انجام بدن 

تازه بعضیه ها کم تغییر رشته میدادن 

تحقیق کن تو گوگل همه رشته های مورد نظرتو بخون ببین کارکردشون چیه هدف چه 

اصلا ب این فکر نکن ک تغییر رشته بدی حین تحصیل چون اینجوری هی عقب میوفتی برای گرفتن مدرک پولم میره 

ولی بازم میگم برو سمت علاقه تا پیشرفت کنی  اینو چرا میگم چون ترم اول ک بودم بعضی ها دل ب کار ن ...

باش عزیزم مرسی