2777
2789
عنوان

دانشگاه؟

136 بازدید | 29 پست

سلام کسی الان تو دانشگاه های علمی کاربردی مشغول تحصیل هس یا اطلاعی راجب این دانشگاه داره؟

آراام باش.... هیـــــچ چیز ارزش ایـــن همه دلــهره را ندارد.... اکنون سال1499 است...... و ما دیگر نیستیم.......
من قرار بود برم اما منصرف شدم و رفتم ازاد راجبش خیلی تحقیق کرده بودم بپرس شاید بتونم کمکت کنم

ممنون.چرا منصرف شدی خوب نبود؟بدون کنکور درسته؟چ رشته هایی شاملش میشه و کسی ک چن ساله از دیپلم گرفتنش میگذره هم میتونه الان بدون کنکور بره دانشگاه؟شهریه اش ترمی چقده؟

کلا راجبش توضیح بدی ممنون میشم

آراام باش.... هیـــــچ چیز ارزش ایـــن همه دلــهره را ندارد.... اکنون سال1499 است...... و ما دیگر نیستیم.......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون.چرا منصرف شدی خوب نبود؟بدون کنکور درسته؟چ رشته هایی شاملش میشه و کسی ک چن ساله از دیپلم گرفتنش ...

تمامی رشته ها رو داره اما بنظر من دانشگاه ازاد بهتره علمی کاربردی زیاد خواهان نداره شهریه هاشم یکیه یعنی اولش که میری میگن شهریش کمه و فلانه اما واردش که بشی هیچ فرقی نداره 

بدون ازمون میتونی وارد شی و از دیپلمتم گذشته باشه میتونی وارد شی 

چه رشته ای میخوای بخونی؟

تمامی رشته ها رو داره اما بنظر من دانشگاه ازاد بهتره علمی کاربردی زیاد خواهان نداره شهریه هاشم یکیه ...

شهریه دانشگاه ازاد ترمی چقده؟ اینم بدون ازمونه؟ روانشناسی

شهریه دانشگاه ازاد ترمی چقده؟ اینم بدون ازمونه؟ روانشناسی

شهریه هر شهر با هر شهر فرق داره من ساکن قوچانم ترمی ۱۸۰۰ میدم اتفاقا خودمم عاشق روانشناسی ام ثبت نامم کردم اما بر اساس چیزایی که شنیدم مشاوره ثبت نام کردم بدون ازمون هم هستش

شما اهل کجایی؟

کرج.هر ترم چند ماهه؟من کلا زیاد اطلاع ندارم از دانشگاه تو دبیرستان درسم خوب بود کنکورم دادم قبول شدم اما چون ازدواج کردم همسرم نزاشت برم دانشگاه الان از همسرم دارم جدامیشم و دوس دارم خودمو با درس سرگرم کنم هم اینک ب چیزی ک قبلا میخاستم برسم اما نمیدونم از کجا شروع کنم الان دیگ حس اینک برا کنکور بخونمو ندارم و ب کنکور امسالم نمیرسم برا همین بدون ازمون میخام واینک شنیده بودم علمی کاربردی بدون ازمونه و شهریش از ازاد کمتر.برای روانشناسی باید چندسال بخونم؟شماهم الان روانشناسی میخونید؟

کرج.هر ترم چند ماهه؟من کلا زیاد اطلاع ندارم از دانشگاه تو دبیرستان درسم خوب بود کنکورم دادم قبول شدم ...

هر ترم ۳ ماهه ، دقیقا منم مثع شما شنیدم شهریش کمه اما اشتباهه 

من روانشناسی ثبت نام کردم چند روز اخر پشیمان شدم با یکی از مسئولای دانشگاه حرف زدم میگفت برا رشته انسانی همه هجوم اوردن به روانشناسی بازار کارش خوب نیس مشاوره و بهم اشنا کرد الان ترم ۲ هستم تا الان خیلی ازش راضی ام و اینکه برا مشاوره بهم گفت ۴ سال بخونم یعنی لیسانسمو که بگیرم میتونم واسه خودم دفتر بزنم اما روانشناسی تا دکترا رو نگیری نمیتونی کاری بکنی این تمام حرفایی بود که مسئول دانشگاه بهم گفت و مشاوره ثبت نام کردم

هر ترم ۳ ماهه ، دقیقا منم مثع شما شنیدم شهریش کمه اما اشتباهه  من روانشناسی ثبت نام کردم چند ر ...

بعد الان مجازی میخونین؟سخت نیس؟شهریه اش تو دوران مجازی هم همون مقدار؟

بعد الان مجازی میخونین؟سخت نیس؟شهریه اش تو دوران مجازی هم همون مقدار؟

اره الان که برا همه مجازیه 

اگه سختی رو از لحاظ رشته و موقعیت میگی که نه سخت نیس واقعا رشته خوبیه تو هم اگر میخوای اینده داشته باشی رشتتو تغییر بده نمیخوام فضولی کنم ولی خب گفتم بهت بگم دیگه

شهریه ثابت ۸۰۰ تومنه با واحدا در میاد همون ۱۷۰۰ ، ۱۸۰۰

اره الان که برا همه مجازیه  اگه سختی رو از لحاظ رشته و موقعیت میگی که نه سخت نیس واقعا رشته خو ...

ببخشیدا خیلی سوال کردم این دیگ اخریشه چند واحد باید برداریم و چیا هستن؟

ببخشیدا خیلی سوال کردم این دیگ اخریشه چند واحد باید برداریم و چیا هستن؟

نه عزیزم راحت باش هر سوالی داری بپرس 

نگا ترم ۱ که دست تو نیس اونا خودشون بهت ۱۷ واحد میدن از ترم ۲ به بعد هم دست خودته اگه معدلت بالا باشه تا ۲۰ یا ۲۴ واحد میتونی برداری اما ۲۴ واحد خیلی سنگینه هم هزینش زیاد میشه همم درسا رو هم جمع میشه و سخته اگرم معدلت کم شه بیشتر از ۱۷ تا نمیتونی برداری

سوال دیگه ای هم داری در خدمتم؟

نه عزیزم راحت باش هر سوالی داری بپرس  نگا ترم ۱ که دست تو نیس اونا خودشون بهت ۱۷ واحد میدن از ...

خیلی ممنون. من 25 سالمه شما چند سالتونه بنظرتون دیرنیس الان درسمو ادامه بدم؟موفق میشم؟

خیلی ممنون. من 25 سالمه شما چند سالتونه بنظرتون دیرنیس الان درسمو ادامه بدم؟موفق میشم؟

شهریتون همون ۱۸۰۰ در میاد اینجور که الان دیدم نزدیک ۲ تومن باید در نظر بگیری 

من ۱۹ سالمه ، برا درس خوندن هیچ وقت دیر نیس یکی از همکلاسیای من ۴۰ سالشه هم ترمیه منه بعد برا شما که اصلا دیر نیس و موفق میشی🙂😘