2777
2789

من تا حالا با خيچ كدوم از همسايه ها رفتو امد نداشتم ديروز شوهرم با يه كيسه  ادويه و روغن حيواني اومد خونه گفتم اينا رو كي داده 

گفت واحد كناريمون خانمش تازه زايمان كرده خانواده ها باهاشون رفتو امد ندارن گمونم گفتم خب گفت اقاهه صبح اينارو بهم داد گفت خانمم تازه زايمان كرده دو روزه كسيو نداريم اگه ممكنه خانمتون اروقن يا نميدونم اروغن همچين چيزي درست كنن البته اگه زحمتي نيستو كلي تعارفو و باخجالت ميام ازتون ميگيرم 

حالا هي ميگم به شوهرم من بلد نيستم ميگه گناه دارن 😤هرچيم سرچ ميكنم چيزي نمياد بالا كسي همچين چيزي بلده ؟؟؟

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو دم در خونشون ب زنش بگو دستورشو بم یاد بده تادزست کنم

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
اره مال کجایی ما یزدیها میگبم اروغن وایسا بنویسم برات

اقاهه شهرستانيه نميدونم واسه كجاس ما اصفهانيم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
منم تا حالا نشنيدم اصلا نميدونم تلفظشم درست ميكنم يا نه 😣

فکر کن گوشتم بخواد اونم داده چون مامنه من بهش میگه شله گوشت با برنجو گوشت وروغن زرد وادویه های مخصوص زاچی

برو در خونشون بپرس چی میخواین، اگه بلدی درست کن اگه بلد نبودی بگو ببخشید بدید به یک همسایه دیگه من بلد نیستم، یه وقت موادتون خراب میشه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹