سلام خانوما من ماه پیش ۲۹ اسفند پریودیم تموم شد دوم قرص اورژانسی خوردم ۷ دوباره پریود شدم حالا از دومه اردیبهشت لکه بینی دارم اولش فکر کردم پریودیه اما خییییلی کمه درست مثله ترشحاته ولی رنگش قهوه ای یا صورتیه.بنظرتون بخاطر چیه؟واسه قرصاس؟دوم اینکه الان این چیه جز پریودیم حساب میشه یا نه؟سوال بعد اینکه من یکم عفونت داشتم دکتر رفتم بهم مترونیدازول دادو یه کپسول ابی رنگ دیگه و شیاف واژینال قرصای مترونیدازولشو که استفاده کردم تقریبا اون کپسولای دیگشم نخوردم چون حالمو بد میکرد شیافشم از هفتا ۵تاشو استفاده کردم میگم ممکنه بخاطر اینکه داروهامو کامل ادامه ندادم این لکه بینی واسه همون عفونته؟البته علایم عفونت نداشتم که ادامه ندادم دیگه.بعدم ماه رمضون شد اونارو باید هر۱۲ ساعت میخوردم نمیشد روزه بگیرم.مرسی راهنماییم کنین عشقا ببخشید زیاد شد😉
سکوت بالاترین گریه ی یه دختره وقتی سکوت میکنه یعنی واقعا شکسته😥
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.