2777
2789
عنوان

سه شنبه قراره ارتودنسی بکنم

1325 بازدید | 46 پست

من به بعضی بدلیجاتا و تیتانیوم حساسیت دارم و اینو یادم رفت به دکترم بگم....😒

کسی بوده ارتودنسی کرده باشه تجربیاتتوتنو بهم بگین خدا خیرتون بده🙏 درد نداره؟ قبلش یا بعدش باید قرص مسکن خورد؟ یا نیازی نیست؟

نگهدارنده هم بهم گفت باااااااید بعدش حتما متحرک بندازی؟ متحرک چطوریاست؟؟

😘😘😘😘😘

وااای عکسای فتو گرافیش خیلیییییی بد بود اشکم دراومد😭😭

انشالله که به همه آرزوهام برسم🙏خدایا شکرت❤️وانشالله یه روزی بیاد که من یک زن مستقل و شاد باشم برای همیشه🙏😍😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 6 سال پیش ارتودنسی کردم. وقتی سیمای دندونامو ضخیم تر میکرد درد داشت ولی بعد خوب میشد. کلا هم یکسال طول کشید هر دو فک بالا و پایینم. خیییلی هم راضیم چون دندونام واقعا افتضاح بود. خلاصه که به دردش می ارزه. البته بگم که بعضیا بیشتر درد دارن و مسکن میخورن اما من نخوردم

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
من الان ارتو رو دندونامه هییییچ درد یهم نداشت فقط سه روز اول فشار مبومد به دندونام.ساید اندازه ۱۰ در ...

این راسته ک دندونای اضافی و میکشن؟

و من همیشه ترسم از اینه انقد فشار بیاد دندونم کنده شهههه😱

امانت دارِ چادرِ خاکیِ مادرم زهرا(س)♥آنان که علی را خدا پندارند، کفرش به کنار عجب خدایی دارند:)))قسمت میدهم آقا به آوینی و تهرانی و چمران،جدایم مکن از لشگر خوبان، ز سیّد علیِ خامنه ای رهبرِ خوبان:) در جاده انقلاب روی تابلو نوشته: جاده لغزنده است، دشمنان مشغول کارند ، با دنده لَج حرکت نکنید دیر رسیدن به مقام بهتر از نرسیدن به امام است ، سرعت بیشتر از سرعت ولایت فقیه نباشد ، اگر پشتیبان ولایت نیستید کمربند دشمن را هم نبندید ، با وضو وارد شوید جاده مطهر به خون شهداست...الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته علی ابن ابي طالب(ع) من روضه تورا شنیدم و زنده ام هنوز..این رسم عاشقی نبود خاک برسرم"یا ابوالفضل العباس" ما گم شدگانیم که اندر خمِ دنیا، تنها هنر ماست که مجنونِ حسینیم.. در بندِ کسی باش که در بندِ حسین است:) شکستم، شکستی، شکستند دلِ مهدی را.. و این قصه هنوز ادامه دارد   ترک گناه دل آقا رو شاد میکنه بیا تا گناه نکنیم به نیت تعجیل در ظهورش و به رسم رفاقت گناه نکنیم:) به خاطر دلِ عزیزِ فاطمه... کاش من همه بودم، با همه دهان ها طُ را صدا میزدم:)) شیرین تر از این شور ندیدم همه عمر، شوری که خدا در دلم افکنده حسین است(صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین)

وحشتنااااک درد داره 😐 هرچی دلت می‌خواد بخوری همین الان بخور

قبلش که لازم نیست مسکن بخوری ولی بعدش اگه اشتباه نکنم میگن اگه خیلی درد داشتی بخوری

من متحرک استفاده نکردم، ریتینر ثابت دارم، متحرک رو هم یه مدت طولانی باید همیشه بذاری، بعد تایمش رو کم می‌کنن تا جایی که دیگه لازم نباشه

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
نگهدارنده حتما نذاشته دکتر واست

چ مدت باید نگه دارنده زد؟

امانت دارِ چادرِ خاکیِ مادرم زهرا(س)♥آنان که علی را خدا پندارند، کفرش به کنار عجب خدایی دارند:)))قسمت میدهم آقا به آوینی و تهرانی و چمران،جدایم مکن از لشگر خوبان، ز سیّد علیِ خامنه ای رهبرِ خوبان:) در جاده انقلاب روی تابلو نوشته: جاده لغزنده است، دشمنان مشغول کارند ، با دنده لَج حرکت نکنید دیر رسیدن به مقام بهتر از نرسیدن به امام است ، سرعت بیشتر از سرعت ولایت فقیه نباشد ، اگر پشتیبان ولایت نیستید کمربند دشمن را هم نبندید ، با وضو وارد شوید جاده مطهر به خون شهداست...الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته علی ابن ابي طالب(ع) من روضه تورا شنیدم و زنده ام هنوز..این رسم عاشقی نبود خاک برسرم"یا ابوالفضل العباس" ما گم شدگانیم که اندر خمِ دنیا، تنها هنر ماست که مجنونِ حسینیم.. در بندِ کسی باش که در بندِ حسین است:) شکستم، شکستی، شکستند دلِ مهدی را.. و این قصه هنوز ادامه دارد   ترک گناه دل آقا رو شاد میکنه بیا تا گناه نکنیم به نیت تعجیل در ظهورش و به رسم رفاقت گناه نکنیم:) به خاطر دلِ عزیزِ فاطمه... کاش من همه بودم، با همه دهان ها طُ را صدا میزدم:)) شیرین تر از این شور ندیدم همه عمر، شوری که خدا در دلم افکنده حسین است(صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین)