بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4157 عنوان تا حالا بهارنارنج خشک کردین؟ 517 بازدید | 7 پست چطوری؟ سرچ کردم دیدم نوشته که صبح زود گلبرگای بازنشدرو بچینین و خشک کنین.اینجوری که پرچم و مادگیشم توشه.بعدشم اگه اینکارو بکنم پاییز نارنجی نمیمونه.شما چیکار میکنین؟ چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد! 1400/02/05 | 15:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
poopoo71 عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 933 اره خشک کردم خب رنگش تغییرمیکنه..من گلبرگاشو جمع کردم گذاشتم توسینی زیرافتاب خشک شدن چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓
shabgharib عضویت: 1397/06/18 تعداد پست: 6267 برگهای سفید رو بکن . میتونییه پارچه زیر درخت پهن کنی. من شاخه هارو اروم تکون میدم خودشپون میریزن عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰ هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵. وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4157 ن خودشم میریزه ک ربطی ب نسل نارنجا نداره نه تو نت خوندم گل بازنشدشو باید چیدو خشک کرد.این جوری گل کاملشه دیگه چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!
بانوی_گل1 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 4157 اره خشک کردم خب رنگش تغییرمیکنه..من گلبرگاشو جمع کردم گذاشتم توسینی زیرافتاب خشک شدن من خوندم که اینجوری خواصشو از دست میده باید تو سایه خشک کرد.نمیدونم والله.شما برای دمنوش خشکش کردین؟ رنگش سیاه نشد؟ چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!
poopoo71 عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 933 من خوندم که اینجوری خواصشو از دست میده باید تو سایه خشک کرد.نمیدونم والله.شما برای دمنوش خشکش کردین؟ ... نه اصلا سیاه نشد..من میریزم توچایی یادمنوش..ببین حالا مادرم وقتی بهارجمع میکنه توپلاستیکای کوچیک میریزه میزاره فریزر وقتی درمیاره یه عطری داره که مستت میکنه..البته مامان بیشترشو مربا درست میکنه چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓