سراشپز پاپیون رو نصب کن تعدادو میزنی دستور و مقدار لازم برای تعداد مورد نظرو میگه بهت👌
با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔 تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی .... مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی. آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
قسمت تعداد ک نوشته ده نفر بزن میاد عدد وارد میکنی ۲ رو میزنی مقدارها رو ب حسب دونفر میگه👌
با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔 تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی .... مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی. آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
من دیشب درست کردم برای سه نفر یه پیمانه برنج میخواد با دو پیمانه شکر ؛برنجم رو با روغن تف دادم اندازه ۵ لیوان اب ریختم تا جوشید شعله گازم کم نکردم تا برنجم خوب نرم شد ولعاب داد بعدش دو پیمانه شکر وزعفرون دم کرده با گلاب ریختم خلال بادوم رو هم اضاف کردم و شعله گاز رو کمتر کردم تا بجوشه اگه ببینی شل هست بزار قبل ریختن شکر خوب بجوشه چون شکر که بریزی اب میندازه یک ربع تا نیم ساعت بزار به دم باشه وهر ۵ دقیقه هم بزن هروقت دیدی جا افتاده تو ظرفهات خالی کن مال من ۳ کاسه پر شد
#اللهم عجل لولیک الفرج #اللهم جعل عواقب اُمورنا خیرا #الحمدالله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته امیرالمومنین و اولاده المعصومین(ع)🍃 #ما_ملت_امام_حسینیم