2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثرا با دوسه روز تاخیر پری میشم ماه پیشم هم دیگ رکورد زدم با یه هفته تاخیر شدم که ۲۵ ام باید میشم ۱ ...

فاطمه بانوجان اگر واقعا میخوای مامان بشی،اول دکتر زنان برین وبرای تنظیم پری داروبگیرید،تابتونیم روزای تخمک گذاری دقیق مشخص کنیدواون روزها اقدام داشته باشین وان شاالله زودتر بارداربشین.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
فاطمه بانوجان اگر واقعا میخوای مامان بشی،اول دکتر زنان برین وبرای تنظیم پری داروبگیرید،تابتونیم روزا ...

عزیزدلم رفتم دکتر اتفاق قرصم داد مثلا تا حدودی تنظیم شد اما بازم چند روز تاخیر رو داره از روزی که پاک میشم یه شب در میون اقدام داریم   

ایندفعه خودم باید برم دوفاستون بخرم واسع تنظیمش

عزیزدلم رفتم دکتر اتفاق قرصم داد مثلا تا حدودی تنظیم شد اما بازم چند روز تاخیر رو داره از روزی که پا ...

خداروشکرعزیزم،ازدکترتون بپرسیداینفولیک مصرف کنید،مکمل برای تقویت تخمک فولیکول هستش،منم تازه شروع کردم.امیدم به خداست،ان شاءالله این ماه حاجتمون  بگیریم  

خداروشکرعزیزم،ازدکترتون بپرسیداینفولیک مصرف کنید،مکمل برای تقویت تخمک فولیکول هستش،منم تازه شروع کرد ...

انشاالله عزیزم هردومون به زودی صاحب فرزند صحیح و سالم و خوشگل بشیم😍😍

من هفته پیش همینجوری رفتم با همسرم طب سنتی ببینیم طبعمون گرمه یا سرد همسرمو که گفت هم سرده هم گرم 

منم گف سردو خشکه مزاجم که میشه سودا یه سری چیز گف بعدم گف اگه بخواین بچه دار بشین هم نمیشه تا وقتی که این سودا رو پاکسازی نکنی از بدنت مثله اینکه خیلی غالب بود 

حالا منتظرم پریود بشم بعده پریود تا ده روز داروهاشو بخورم دوبارع برم ببینه اوکی شد یا نه که واسه بارداری تقویتی و اینا بده 

انشاالله عزیزم هردومون به زودی صاحب فرزند صحیح و سالم و خوشگل بشیم😍😍

ان شاءالله  عزیزم،دعاکنیم درحق هم مستجاب میشه  

من هفته پیش همینجوری رفتم با همسرم طب سنتی ببینیم طبعمون گرمه یا سرد همسرمو که گفت هم سرده هم گرم&nb ...

طب سنتی ،بایدداروهاشو حداقل یک ماه مصرف کنی تاجواب بده،ده روز کمه.یک ماه مصرف کن.ان شاءالله  زودتاثیرش میبینی.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز