2777
2789
عنوان

واکسن کره ای

199 بازدید | 11 پست

خانما بابام تایه ساعت دبگ واکسن  کره ای میخاد بزنه خطری نیس؟؟؟؟؟

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسمش چیه؟

نمیدوتم فقط گفت کره ای هست

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

هرچی گیرتون میاد برنین 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
استارازنکا سوییسی گل

من مگ اسم واکسن گفتم😂😂😂

بابام گف میخام واکسن کره ای بزنم

منظورت استرازنکاست؟ 

این یادت باشه که گاهی اوقات یه نفر حتی با خوردن قرص ساده هم میتونه دچار مشکل بشه. این واکسنم تو خیلی از کشورا داره تزریق میشه. 

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
استارازنکا سوییسی گل

نه مال کره هس خیلی از پرستارها زدن ولی میگن بعدش خیلی اذیت شدن

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
من مگ اسم واکسن گفتم😂😂😂 بابام گف میخام واکسن کره ای بزنم

از طریق کره وارددشده

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
نه مال کره هس خیلی از پرستارها زدن ولی میگن بعدش خیلی اذیت شدن

یه سرچ ساده بفرمایید عزیرم 

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟