2777
2789
عنوان

خستگی وتنهایی

313 بازدید | 37 پست

دوستان من ۲۲سالمه و هیچ اشنایی یا دوستی ندارم

البته ۲ تا دوست دارم ولی خب اونا هم خیلی باهام حرف نمیزنن و کلا همش انگار وقتشون پره و وقت حرف زدن ندارن.

بعد با فامیل و اشنا هم هیچ ارتباطی نداریم ، چند وقت پیشا من بعد از یه مدت با عمم تلفنی صحبت کردم که خیلی رفتار جالبی نداشت و منم دیگه بهش زنگ نمیزنم.

مادرمم از صبح تا شب همش حالش بده ، خودمم جایی رو ندارم برم.

دیگه خسته شدم و خیلی ناراحتم

کسی هست که خیلی احساس بدبختی داشته باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سرگرمی واسه خودت پیدا کن منم با کسی رفت و آمد ندارم و حرف نمیزنم دوستامم دو سه ماه یه بار به هم دیگه زنگ میزنیم همین خودت باید واسه خودت کاری کنی نه از دیگران انتظار داشته باشی

خدا خودش خوب میدونه.....💛🌸

گاهی تنهایی بهتر از درگیر شدن با خیلیاس

من درگیر یه آدم شدم نزدیک یه ماه اومده بود خواستگاری اعصاب برام نموند بعدشم بهم زد

الان قدر تنهایی هامو می دونم

خدایا آدمایی از جنس خودت رو سر راهم قرار بده طوری که با دیدن اونا یاد تو بیفتم❤️
والا دیگه از این شرایط خسته شدم 😢

اول یه بسم الله بگو مثلا بشین زبان جدید یاد بگیر _ برو سر کار _ درس بخون واسه ادامه تحصیل_ هنر خیاطی آشپزی نقاشی_ بشین کتاب بخون _ آموزش مجازی یاد بگیر سایت طراحی کن_ عکاسی _ برو باشگاه یا تو خونه ورزش کن_ و اخرش هم بشین واسه زندگیت برنامه ریزی کن🧡

خدا خودش خوب میدونه.....💛🌸
والا دیگه از این شرایط خسته شدم 😢

پس من چی بگم یه دختر ترشیده سی و یک ساله بیکار و بی پولم .آخرین ضربه ای که خوردم کسی که دو سال شب و روز منتظرش بودم و البته سنتی و هیچ ارتباطی نداشتم باهاش خواهرش گفت برادرم می دونست تو منتظرشي ولی یه. دختر تازه اومد تو زندگیش بیست ساله خشگل پولدار اونو میخواد خودشم اومد گفت تو برو

بچه ها دوستتون دارم .ممنونم از کمکهاتون . امیدوارم همیشه موفق باشید. . خدانگهدار 💚