2777
2789
عنوان

طلاق

244 بازدید | 22 پست

سلام خسته نباشین

من یه خانم 25 ساله هستم کارشناسی مدیریت دو ساله ازدواج کردم همسرم ۲۶ سالشه و تا دوم راهنمایی خونده

قبل از هر چیز بگم شوهرم از نظر مادی نمیذاره کم داشته باشم

خیلی وقتا از لباس خریدن خودش گذشته بخاطر من

یا مثلا من مشکل الرژی دارم همش پیگیرمه که یه دکتر خوب ببرتم

یه بار بردم تهران الانم میخواد ببره تبریز

اما

من رو خیلی محدود کرده واقعا

از هر لحاظ

احساس میکنم یه زندونیم

نه میتونم تا دو قدمی کوچمون برم ،نه اجازه میده گواهینمامه بگیرم نه با دوستام چت کنم ،حتی سه یا چهار ماه نرم بازار بخوام برم سین جین میکنه

دیگه کلا خسته شدم

بداحلاقیاشم بمونه

بی احترامیا و تحقیر کردناش جلو خونوادش بمونه

رفیق بازیش منو دیوونه کرده

همه خوشیاش با دوستاشه

من همش باید خونه باشم

همیشه سر این موضوعات خواستم باهاش حرف بزنم اما اصلا حوصله حرف زدن نداره میگه خفه شو حوصله ندارم

همش میگه کاری نکن با این اخلاقات از چشم بیفتی من بد نیستم برات

من روز اول ازدواج میدونستم ب دردم نمیخوره هرچند خیلی از اخلاقاشو نمیدونستم حتی این همه پرس و جو کردیم کسی نگفت رفیق بازه یا بد احلاقه یا مرد سالاره

فقط گفتم ادم خوبیه هم خودش هم خونوادش

اما دایی بزرگم انقد اصرار کرد که خر شدم و قبول کردم

میدونم بزرگترین اشتباهم بود اما الان دیگه صبرم لبریز شده میخوام طلاق بگیرم

ب نطرتون تصمیم درستی گرفتم

برنامه ديشب " دعوت" كانال يك رو ديدي؟ اگر نديدي برو ببين 

عشق و علاقه وسط پول نيست 

ما گشتيم نبود ...

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرف دوم راهنمایی خونده خودت لیسانس چطور توقع داری درکت کنه؟ الان عصبانی هستی آروم که شدی بشین فکر کن ببین با بی محلی تشویق قربون صدقه یا هرچی میتونی ببری مشاوره و مشکلاتت رو بگی بعد اگه حل نشد یا نیومد تصمیم به طلاق بگیر

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است

بدتر از ازدواج غلط 

طلاق غلط هست

تحت تاثیر راهنمایی های افرادی که از شرایطتت کاملا اگاه نیستن زندگیت رو خراب نکن با یه مشاور صحبت کن مشاوری که تحصیلاتش دکتری مشاوره خانواده باشه

عزیزم تمام حرفات درسته حق میدم بهت میترسه آزاد باشی بری تو جامعه متوجه بشی چقدر ازت کم تره محکم باش توهین میکنه دوبار که جواب بدی ادب میشه اجازه نده خوردت کنه طلاق راه حل آخره ولی محکم و با اراده باهاش صحبت کن بگو تصمیمت چیه شاید تغییر کرد

طرف دوم راهنمایی خونده خودت لیسانس چطور توقع داری درکت کنه؟ الان عصبانی هستی آروم که شدی بشین فکر کن ...

بنظرم ربطی به تحصیل نداره.. یه ادم بیشعور همیشه بیشعوره حالا میخواد بیسواد باشه یا دکترا داشته باشه

باید ریشه این مشکلاتی که گفتید رو پیدا کنید. چرا شما رو محدود کرده و نمیذاره برید بیرون؟ ازش پرسیدید واقعا منطقی درباره این موضوع تا حالا با هم حرف زدید؟ مردی که اینجوری زنش رو محدود میکنه چند تا دلیل داره. یا بهتون شک داره که باید ببینید اگه دارید میرید خرید و با ظاهر مناسب میرید و برمیگردید و اهل عشوه اومدن تو خیابون یا حرفای بیجا زدن با فروشنده ها و غیره نیستید و امکان نداره برید مرد غریبه رو دنبال خودتون بکشونید پس این شک بی مورد و کاملا اشتباه و توهین به شخصیت شماست. یا از آزادی و استقلال شما میترسه که باید ببینید چرا این آزادی و استقلال و گردش و رفت و آمد با دوستاش رو برای خودش جایز میدونه ولی برای شما نه؟ شاید شما چون تا حالا زیر بار این محدودیت ها رفتید این به شوهرتون اجازه داده که به خودش حق بده حقوق شما رو نادیده بگیره. باید دونه دونه همه مشکلاتتون رو خیلی دقیق بررسی کنید و یکی یکی حل کنید یا شما دو نفر با هم یا به کمک خانواده و فامیل یا با مراجعه به مشاور. خوبیها و بدیهای زندگی مشترکتون رو با هم مقایسه کنید و سعی کنید زندگیتون رو نجات بدید قبل از اینکه به طلاق فکر کنید.