2777
2789
عنوان

بچه دار شدن 😔

403 بازدید | 31 پست

چند سالگی بچه دار شدید الان راضی اید یا پشیمون من ۲۲ سالم عاشق بچه ام ترم بعد دانشگاهم تموم میشه دوسال ونیم عروسی کردم خیلی تنهام بنظورتون اقدام کنم برای بارداری؟همه میگن سنت پایینه

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار درست تموم شه 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

نه سنت کاملا هم ب اندازه هست لابد ی عده هم میخان فاز روشنفکری بردارن بگن از جوونیت لذت ببر ۳۰ب بعد بچه بیار اما فکر اینم باش ک تاجوونی بچه دارشو ک برای فرزندت ی مادرجوون با حوصله با آرامش باشی نه ی مادر مسن بی حوصله عصبی

خب وقت خوبیه از دستش نده ک هرچی زمان بگذره خطر ناباروری بیشتره و اینکه تفاوت سنیتون کم میشه خوبه

آره دوست دارم بیارم باردار شدم برای ارشد بخونم 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
اقدام کن اینجا یکی گفته بود 16 سالگی حامله شدم😶

همکلاسیم ۱۵ و نیم بود دنیا اومد

دوستم ۱۶ حامله شد دقیق رف تو ۱۷ بچش دنیا اومد

اون یکی دوستم ۱۹ بود

یکی از همکلاسیام الان تازه شدیم ۲۰ دوتا داره

😐😂من ن شوهر دارم ن بچه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

سلام عزیزم.منم الان ۴ساله ازدواج کردم ۲۵سالمه ولی تمایلی زیاد به بچه ندارم اگه خودت و همسرت واقعا دوست دارین بیار.من برادرم ۵ماه بعد عروسیش اورد الانم دومیو دارن.اگه فکر میکنی شرایطشو داری و دوست داری بیار.سنتم خوبه اتفاقا حوصلت بیشتره